KILROYn opintomatkat

Ryhmämatkapalvelut KILROYlta
Vievätkö matkajärjestelyt liikaa aikaa? Kaipaatko vinkkejä ryhmämatkan suunnitteluun ja toteutukseen?


Opinto- ja muiden ryhmämatkojen järjestäminen on usein haastavaa ja aikaa vievää työtä, varsinkin kun lähes poikkeuksetta matkanjohtaja tekee sen muun työnsä ohessa.

Kaiken kaikkiaan ryhmämatkan järjestäminen on vaativa prosessi, jossa kuluu aikaa ja johon liittyy useita epävarmuustekijöitä.

Henkilökohtaista palvelua KILROYn ryhmäosastolta

Uskomme, että henkilökohtainen palvelu luo parhaat edellytykset opinto- ja muiden ryhmämatkoje onnistumiselle. Iloiset ja asiantuntevat ryhmämatkamyyjämme ovat valmiita auttamaan ryhmäänne matkajärjestelyissä.

Meillä on pitkä kokemus erilaisten ryhmämatkojen järjestelyistä, joten osaamme auttaa valintojen tekemisessä sekä juuri sinun ryhmällesi sopivien opintovierailukohteiden löytymisessä. Olitpa sitten järjestämässä ryhmämatkaa ensimmäistä tai kymmenettä kertaa, tuttuun tai tuntemattomaan kohteeseen, saat vinkit ja järjestelyavun ryhmämatkojen ammattilaisilta. 

Vierailemme vuosittain kohteissamme ja tutustumme majoitusvaihtoehtoihimme ja retkiimme. Saatte tuoreita vinkkejä kohteistamme ja matkajärjestelynne ovat parhaissa mahdollisissa käsissä.

Tarjoamme matkoja kaikenlaisille ryhmille ja lähes kaikkialle maailmassa. Tutustu nettisivuihimme ja suosituimpiin kohteisiimme. 

Tee parempi opintomatka!

KILROYn opinto- ja muut ryhmämatkat
Lue lisääOta yhteyttä