Välivuonna Working Holiday -reissuun

Välivuosi Working Holiday -viisumilla
Kun kaipaat kunnon irtiottoa Suomesta, Working Holiday on sinulle. WH-viisumin turvin reissaat pitkään ja huolella, ja kun voit samalla tehdä töitä, budjettisi kestää pidempään.

Working Holiday on viisumi, jonka turvin reissaat vuoden, eli reissusi ei lopu lyhyeen. Vuodessa ehdit nähdä ja kokea vaikka mitä ja siinä ajassa kielitaitokin kohenee huimasti. Töiden ja matkustamisen yhdistäminen on täydellinen kombo: lomaile ja tienaa samalla taskurahaa. Välivuouden viettäminen Working Holiday -reissussa ei kuulosta ollenkaan pahalta!

Välivuosi Working Holiday -reissussa

Matkustaminen ei ole ilmaista, sen tietävät kaikki. Juuri siksi Working Holiday on täydellinen vaihtoehto – puhumattakaan tietenkään siitä, että vuodessa ehdit luomaan todellisia ihmissuhteita, kartuttaa työkokemusta mielenkiintoisissa työtehtävissä, joita ei Suomesta edes löydy ja tutustumaan uuteen kulttuuriin jo varsin syvällisesti.     

Suomesta käsin Working Holiday -vaihtoehtoja on Australia, Uusi-Seelanti ja Kanada. Lue Marikan kokemus Working Holiday -reissusta, nouki vinkit ja kokemukset talteen ja sitten vain suunnittelemaan omaa elämäsi parasta vuotta!

Mika Working Holiday? - KILROY

Working Holiday Uusi-Seelanti - KILROY

Working Holiday Kanada

Working Holiday Australia - KILROY    

Ota yhteyttä