Välivuonna vapaaehtoistöihin

Välivuosi - Vapaaehtoistyöt
Välivuosi on oiva mahdollisuus tehdä jotakin mitä ei ehkä muutoin, muun elämän lomassa, tulisi tehtyä. Vapaaehtoistöiden tekeminen ulkomailla on mielenkiintoinen kokemus, josta jää kaikille osapuolille hyvä mieli ja paljon eväitä tulevaisuuteen.

Kasvata omaa kokemuspankkiasi ja lähde viettämään välivuotta vapaaehtoistöihin ulkomaille! Vapaaehtoistöissä tutustut paikallisiin ihmisiin ja olosuhteisiin aivan eri tavalla kuin matkustaessa. Pidempi oleskelu yhdessä paikkaa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä pintaa syvemmälle ja samalla kartutat työkokemustasi ja hiot esimerkiksi ryhmätyötaitoja.

Vapaaehtoistyö on maininnan arvoinen myös ansioluettelossa, joten tästä reissumuodosta on lukuisten kokemuksen lisäksi hyötyä myös työnhaussa.

Välivuosi vapaaehtoistöissä 

Välivuosi on hyvä mahdollisuus tehdä asioita, joita et ehkä muutoin tulisi tehneeksi. Vapaaehtoistöissä voit esimerkiksi testata omia mielenkiinnonkohteitasi, jo ennen kuin olet aloittanut alan opiskelut: miltä tuntuisi olla opettaja, jalkapallovalmentaja, eläinlääkäri, sairaanhoitaja, biologi?

Valtaosaan vapaaehtoistyöprojekteihin et tarvitse alan kokemusta, mutta pääset seuraamaan läheltä, mitä esim. lääkärin tai lastentarhaopettajan työ on – projektien vastuutehtävissä on aina paikalliset, koulutetut ja osaavat työntekijät. 

Lue muiden kokemuksista vapaaehtoistöissä:

Löydä oma juttusi maailman eri kolkista. Valitse mieluisin vapaaehtoistyöprojekti haluamallesi ajalle ja sitten vain matkaan!

Vapaaehtoistyot, Yhteisöprojektit - KILROY

Vapaaehtoistyöt, Eläintensuojelu - KILROY

Vapaaehtoistyöt, Luonnonsuojelu - KILROY

Vapaaehtoistyöt, Työharjoittelu - KILROY

 

    

Ota yhteyttä