Välivuonna opiskelemaan ulkomaille

Välivuonna opiskelemaan ulkomaille
Miten olisi, jos jättäisit Suomen taaksesi ja lähtisit valloittamaan maailmaa? Opiskelu ulkomailla on varteenotettava vaihtoehto jäitpä sitten ilman opiskelupaikkaa Suomessa tai jos haluat muutoin vain vaihtelua nykyisiin opintoihisi.

Välivuosi kotimaisista opinnoista on usein avartava kokemus. Ulkomailla opiskellessa saat opintoihisi uudenlaista otetta ja näet erilaisia tapoja oppia, opiskella ja opettaa, mikä rikastuttaa omaa osaamistasi. Mitä monipuolisemmin opiskelet – vaikkakin sitten vain sitä yhtä ja samaa aihetta, mitä olet jo Suomessa opiskellut – sitä syvemmän osaamisen ja ymmärryksen saat omaan alaasi.

Voit lähteä opiskelemaan ulkomaille joko vaihtoon jo aloittamaasi tutkintoon liittyen tai sitten täysin uutta tutkintoa suorittamaan. 

Välivuosi opiskelujen parissa

Opiskeluapaikkoja on Suomessa rajattu määrä ja monia aloja et edes voi opiskella Suomessa. Tai jos et vielä tiedä, mikä sinusta tulee isona, tai jos unelmiesi opiskelupaikka ei irronnut Suomesta, selaa siinäkin tapauksessa ulkomaan opintojen vaihtoehtoja.

Muistathan, että meiltä saat ilmaista opintoneuvontaa. Itse opiskelu ulkomailla maksaa toki lukukausimaksujen verran, mutta pidä ihmeessä vaihtoehtosi avoinna ja hae: voit hakea vaikka kuinka moneen yliopistoon ja tehdä päätöksesi lähtemisestä vasta, kun saat hyväksymiskirjeen. Et häviä mitään vaihtoehtojen kartoittamisella!

Nappaa siis reppu selkään ja suuntaa aurinkoisille kampuksille ympäri maailman! Lue Charlotan kokemuksista ulkomailla opiskelusta ja aloita sitten itse ulkomaan opintovaihtoehtoihin tutustuminen.

Opiskelu Englannissa - KILROY

Opiskelu Australiassa - KILROY

Opiskelu Yhdysvalloissa - KILROY

Opiskelu Uudessa-Seelannissa - KILROY

Opiskelu Kanadassa - KILROY

Opiskelu Japanissa - KILROY

Ota yhteyttä