Välivuonna maailmalle

Välivuosi maailmalla - Matkustaminen välivuonna
Unohda lomailun mahduttaminen koulun tai työpaikan lomakausiin ja reissaa niin paljon kuin sielu sietää! Välivuosi on täydellinen mahdollisuus matkustaa vaikka maailman ympäri.

Vietä välivuosi maailmalla. Matkustaessa opit asioita niin itsestäsi kuin ympäröivästä maailmastakin, tutustut mielenkiintoisin ihmisiin ja yllätyt kerta toisensa jälkeen ties mistä.

Matkustaminen, auringossa köllöttely ja uusiin elämyksiin heittäytyminen on luonnollisesti hauskaa ja rentouttavaa. Reissussa kertynyt kokemus ja matkan varrella opitut taidot – mm. muuttuviin tilanteisiin ja erilaisiin olosuhteisiin sopeutuminen, kielitaito, kulttuurierojen kohtaaminen, itseensä luottaminen, avun pyytäminen – ovat lisäksi hyödyllisiä myös tulevaa työuraa ja elämää muutoinkin ajatellen. Älä siis aliarvioi reissaamista ansioluettelossasi. 

Matkustaminen välivuonna – parempaa ajanviettoa ei löydy!

On hienoa hoksata, että arjesta ruikuttamisen sijaan voi itse vaikuttaa elämän kulkuunsa. Matka maailman ympäri on oikeasti mahdollinen unelma, ja meidän kauttamme nuoret ja opiskelijat saavat lentoliput vieläpä alehintaan. Tee hetki töitä ja kartuta matkakassaa ja sitten vain maailmalle!

Lue kokemuksia maailmalle lähdöstä ja reissukuumeen hoidosta – lue ja inspiroidu, kuinka viettää välivuosi matkustaen:

Maailmanympärimatkat - KILROY

Oseania - KILROY

Aasia - KILROY

Pohjois Amerikka - KILROY

Etela Amerikka - KILROY

Afrikka - KILROY

Väli-Amerikka - KILROY

Etelamanner - KILROY

 

Ota yhteyttä