Välivuosi täynnä mahdollisuuksia

Välivuosi
Välivuosi - koko maailma ja kaikki vaihtoehdot avoinna! Välivuosi on mahdollisuus, jolloin voit miettiä ja kokeilla, mitä oikeastaan haluat tulevaisuudeltasi. Jätä tuttu ja turvallinen ja haasta itsesi tekemään jotakin tavallisesta poikkeavaa - koet huikeita seikkailuja ja keräät arvokasta kokemusta tulevaisuutesi varalle!

Välivuosi, miten sen sitten määritteletkin, on se hetki, jolloin voit tehdä, mitä ikinä haluatkin. Välivuosi ei ole lusmuvuosi tai väistämätön pakko, vaikka se toki voi siltä alkuun tuntuakin, jos esimerkiksi haluamasi opiskelupaikka ei irronutkaan.

Kokemuksen opettamana voimme vakuuttaa, että välivuosi on mahdollisuus, jonka aikana opit paljon enemmän kuin samana aikana koulussa ja kartutat kokemuspankkiasi tavalla, josta on tulevaisuudessa hyötyä eri elämän osa-aluilla.

Välillä on ihan luvallista ottaa rennosti. Koko ajan ei tarvitse olla paahtamassa eteenpäin – varsinkin, kun harva meistä tietää mikä se on se päämäärä, jota kohti rynniä. Hyödynnä siis välivuosi parhaalla ja hauskimmalla mahdollisella tavalla: ota hengähdystauko suoraviivaisesta, ennaltamääritellystä kaavasta ja tee mitä haluat. Valinta on sinun. 

KokemuskarttaPerinteinen, muutaman etapin malli ei ole meille kaikille. Jos haluat kehittää itseäsi ja kerryttää itsellesi ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sinut massasta, poikkea valmiiksi tallatulta polulta! (Klikkaa kuva isompaan näkymään)

Välivuosi on todennäköisesti elämäsi paras valinta ja ajanjakso, joka avaa silmäsi sekä monia, monia mahdollisuuksien ovia.

Matkustaminen - KILROY

Working Holiday - KILROY

Vapaaehtoistyöt - KILROY

Opiskelu ulkomailla - KILROY

Lukiolaisen Top 5 - KILROY

Varaa aika matkasuunnitteluun - KILROY

     

Opiskelija-alennukset ISIC-kortilla

Opiskelija-alennukset ISIC-kortilla
Mitä ikinä teetkin välivuotenasi, hyödynnä edut & alennukset matkan varrella. Kuittaa yhdellä kortilla kaikki ostoksesi ja todista opiskelijastatuksesi helposti, kotona ja ulkomailla!
Yhdistelmäkortti? Lue lisää ISIC:stä

  

 

Ota yhteyttä