Tekemistä, näkemistä & kokemista Filippiineillä

Tekemistä, näkemistä & kokemista Filippiineillä

Olet kuullut siitä, haaveillut siitä ja kuolannut kateellisena toisten reissaajien matkakuville sieltä – on aika lähteä itse ja hankkia omakohtaisia kokemuksia Filippiineiltä! Toki, Filippiinit tunnetaan uskomattoman kauniista hiekkarannoistaan ja ruhtinaallisesta valikoimasta paratiisisaaria, mutta tällä maailmankolkalla on tarjottavaan myös kasa seikkailuja, uusia makuja ja mielenkiintoista historiaa, jotka nostavat Filippiinien matkakokemuksesi aivan uudelle tasolle. Täydellinen rusketus on houkutteleva alku, mutta miksi tyytyä perusmenoon, kun tarjolla on niin paljon enemmänkin?

Starttaa Filippiinien reissu Manilan urbaanimaisemista ja sitä ympäröivistä, vaikuttavista luontokohteista. Ihmettele menoa viikon verran ja nappaa sitten lento etelämmäksi, jossa sinua odottavat uudet kuviot Cebun ja Boholin saarilla. Tämä kombo on pakattu täyteen aktiviteetteja ja maisemia, jotka ihmetyttävät ja ihastuttavat. 

Kokemuksia Filippiineillä - KILROY

Kasasimme tämän paketin esimerkkireissuksi, jotta sinulta säästyy aikaa: mitä nopeammin saat suunnitelman kasaan, sitä nopeammin pääset reissun päälle!

Tämä Filippiinien paketti sisältää Qatarin lennot, 5 päivän seikkailun Manilan ympäristössä ja toiset 5 päivää aktiviteetteja Cebun naapurustossa. Muista kuitenkin, että voit aina räätälöidä oman reissusi juuri omien toiveidesi mukaiseksi, joten jos jokin ei miellytä, laitetaan se vaihtoon. Sinun reissusi, sinun valintasi.

Filippiinit-kombo

Alk. 1695
Filippiinit-kombo
SISÄLTÄÄ Qatarin lennot: Helsinki – Doha – Manila – Cebu – Manila – Doha – Helsinki SEKÄ 10 päivää seikkailuja, 8 yön majoitus, 8 aamiaista ja 4 lounasta.
Kysy lisäinfoa


Mitä tämä Filippiinien kokonaisuus pitää sisällään?

Homma alkaa helposti ja huolettomasti kyydillä Manilan lentokentältä majapaikaasi. Unohda siis järjestely ja säätö taksikuskien kanssa. Sen kuin vain nautit menosta ja tapitat auton ikkunasta kaupunkiin. Vaikka kuinka väsyttäisi pitkän lennon jälkeen, kannattaa pitää silmät auki – ensimmäisissä hetkissä uudessa paikassa on aina jotakin selittämätöntä taikaa, jota ei kannata missata!

Tekemistä Filippiineillä, Manila - KILROY

Ensimmäiset 5 päivää pidät majaa Manilassa, josta käsin teet päiväretkiä: siirry ketterästi kaupungin sykkeestä maaseudun rauhaan ja takaisin. 

Trekkaa Taal-tulivuoren rinnettä ylös ihmettelemään sen kraatereita ja järviä. Spottaa nähtävyyksiä kaupungilla, vieraile historiallisilla paikoilla ja puikkelehdi Makatin liike-elämän keskuksessa ennen kuin vaihdat taas maisemaa ja hyppäät kumiveneen vietäväksi 17 kilometrin koskenlaskumatkalla. Riemun kiljahduksia ja jännittäviä hetkiä Pagasanjan putouksilla: tämä jos mikä saa adrenaliinin kuplimaan koko kropassa!

Näkemistä Filippiineillä - Taal, kratterijärvi - KILROY

Aktiviteettien täyteisten päivien väliin on tässä suunnitelmassa jätetty aikaa myös omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen: heittäydy filippiiniläisen kulttuurin vietäväksi, tutustu eri kaupunginosiin tai shoppaile massiivisissa ostoskeskuksissa vielä ennen kuin suuntaat lentokentälle ja kohti Cebua. 

Reissuohjelman toinen puolisko starttaa ensimmäisen tapaan lentokenttäkuljetuksella, tällä kertaa siis vain Cebun lentokentältä. Käytännön asioiden jälkeen vuorossa on temppeleitä, pyhättöjä ja linnoituksia, joista kaikista irtoaa upeiden valokuvien lisäksi ainutlaatuisia muistoja – jotakin niin kateellisille kavereille kotona kuin sinullekin koko loppuelämää varten!  

Hyödynnä Cebun kulttuuritarjonta, matkaa ajassa pari vuosisataa taaksepäin ja vieraile upeissa museoissa ja ämistele todellisten ammattilaisten kädentaitoja kitaratehtaassa, josta viedään huippuluokan soittimia ympäri maailman. 

Filippiinit, Cebu - Taolainen temppeli - KILROY

Vielä ennen kuin tämä kombo ylittää maaliviivan reissu jatkuu lauttakyydillä läheiselle Bohol-saarelle, jossa paistattelet lempeässä tunnelmassa ja haukot henkeä Suklaakukkuloilla täytetyn näkymän edessä: tuhat kaksisataakuusikymmentäkahdeksen kartion muotoista kukkulaa nousee hämmentävän symmetrisinä kohti taivasta! Kuivan kauden aikana kukkulat muuttuvat suklaanruskeiksi, mikä selittää varsin eriskummallista nimeä.  

Bohol on muuten outojen maanmuodostumien lisäksi outojen eläinlajien, kuten kummituseläinten, kotipaikka. Kaiken kaikkiaan Bohol tarjoaa huikeita hetkiä niin luontoseikkailijoille kuin eläinrakkaillekin reissaajille ja historialliset kohteet tyydyttävät kenen tahansa uteliaan mielen.

Koe Filippiinit KILROYn matkassa - Suklaakukkulat, Bohol

Houkutteleeko reissu Filippiineille? Tutustu tämän kombon seikkailumatkoihin tarkemmin tai jos toivot Filippiinien reissultasi jotakin muuta, sen kuin vain laitat meille viestiä, niin saat ehdotuksia reissuaktiviteetteihin!

Manila, Tagaytay & Pagsanjan Discovery

Manila, Tagaytay & Pagsanjan Discovery
5 päivää
Yhdistä kaupunkielämän hektisyys ja kuvankauniit luontomaisemat, suunnittelematon harhailu ja järjestetyt aktiviteetit: vaellusta, koskenlaskua, kulttuuria, historiaa ja paljon muuta!
Lue lisää

Cebu & Bohol Discovery

Cebu & Bohol Discovery
5 päivää
Nauti Cebun ja Boholin leppoisasta tunnelmasta. Kahmi uusia näkymiä muistopankkiisi ja ihaile värikkäistä temppeleitä ja pyhättöjä sekä ainutlaatuista luontoa ja eläimistöä.
Lue lisää

 

 

 
QRLOGO-HORIZONTALRED

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä