Pohjois-Amerikan road trip porukalla

Pohjois-Amerikan road trip porukalla

Valmiina eeppiseen road trippiin Pohjois-Amerikassa? Miten olisi maantieseikkailu, jossa ainoa hommasi on nauttia menosta sillä välin, kun joku toinen hoitaa navigoinnin ja pitää huolta, että tankissa riittää menovettä? Selaa alta 4 huikeaa Pohjois-Amerikan road trip -vaihtoehtoa, pakkaa rinkka ja lähde ja tutustu uusiin seikkailukavereihisi!

Pohjois-Amerikka suorastaan pursuaa näkemistä ja tekemistä: luonnon omia insinööritaidon näytteitä, joiden edessä haukot henkeäsi ja niin paljon aktiviteettimahdollisuuksia, että nukkuminen tuntuu toisinaan ajan tuhlaamiselta! Lisää kokonaisuuteen vielä elämää ja energiaa kuhisevia suurkaupunkeja, kauneudellaan täydellisyyttä hipovia kansallispuistoja ja hämmentävää rauhallisuutta huokuvia maantiepätkiä, ja lopputuloksena on ikimuistoisten road trippien puitteet.

Miten päästä tähän kaikkeen hehkutukseen kiinni käytännössä? Tapoja on toki monia, mutta yksi ehdottomista suosikeistamme on pieneen reissuporukkaan liittyminen. Varaa paikka pakusta ja valmistaudu huikeaan menoon!    

Kaikki alla olevat Pohjois-Amerikan road tripit -paketit sisältävät:

  • Kaikki liikkuminen paikasta toiseen
  • Opas (2 opasta, jos porukassa on enemmän kuin 13 seikkailijaa) 
  • Majoitus (hostelleja ja leirintäalueita) 
  • Suurin osa ruokailuista
  • Kansallispuistojen ja nähtävyyksien sisäänpääsymaksut (paketteihin sisältyvien vierailukohteiden ja aktiviteettien osalta) 

Porukalla road trippailu on osuva vaihtoehto erityisesti silloin, jos et saa houkuteltua kavereita mukaan maantieseikkailuille, tai et halua itse ajaa ja huolehtia matkareitistä ja muista käytännön järjestelyistä. 

1. New Orleans – San Francisco (kumpaan suuntaan tahansa)

Road trip Pohjois-Amerikassa - New Orleans
Tämä road trip johdattaa sinut ja uudet reissukaverisi New Orleansista mantereen halki San Francisoon asti. Matkan varrelle mahtuu vaikka mitä, mutta erityismaininan saavat Roswell, Grand Canyon, Las Vegas ja Yosemiten kansallispuisto.

New Orleans - San Francisco

Alk. 1,479 €
New Orleans - San Francisco
15 päivää
15 huikeaa päivää New Orleansin ja San Franciscon välillä. Starttaapa sitten kummasta päästä tahansa, luvassa on huikea maisemia ja ikimuistoisia hetkiä.
Lue lisää

 

2. USA:n & Kanadan parasta tarjontaa
Road tripillä porukalla - Niagaran putoukset - KILROY

Jos valitset tämän road trip -reitin on sekä aloitus- että päätöspaikkasi sama: New York. Ensimmäinen reissuporukkanne kohde on Philadelphia, jonka jälkeen seuraava etappi on pääkaupunki Washington D.C. Kaupunkinähtävyyksien jälkeen onkin sitten aika ihmetellä luonnonvoimia Niagaran putouksilla. Kanadan puolella rajaa muita reissukohteitanne ovat Toronto, Montreal ja Ottawa.

Takaisin USA:n puolella suuntaatte Bostoniin, ja vielä viimeisenä, ennen reissun loppua, vuorossa on leppoisa Cape Cod, jossa lataat akkuja jo ihan luonnostaan paikan seesteisten maisemien ansiosta. Ei hassumpi päätös tälle monipuoliselle maantieseikkailuille!

Eastern USA & Canada

Alk. 1,359 €
Eastern USA & Canada
14 päivää
Tämän pariviikkoisen aikana ehdit näkeä vaikka mitä: pilvenpiirtäjiä ja valaita, luontopolkuja ja kaupunkisokkeloita.
Lue lisää

 

3. New Yorkista San Franciscoon etelän valtateitä pitkin
Koe kiehtova Nashville road tripillä - KILROY

Rannikolta rannikolle 22 päivässä! Matkalla New Yorkista San Franciscoon bongaat, aistit ja ihmettelet ikonisia maamerkkejä, kansallispuistojen komeita maisemia ja vilkasta kaupunkielämää mm. Nasvillessä, Memphisissä, Austinissa ja Las Vegasissa.

Tällä road trip -reitillä vallitsee ainutlaatuinen tunnelma ja mikä parasta, jaat kokemuksen toisten seikkailuhenkisten reissaajien kanssa!

Southern cross country

Alk. 2,023 €
Southern cross country
22 päivää
Tämä road trip -reitti todistaa helposti 22 päivässä, ettei USA:ta turhaan hehkuteta monipulisena reissukohteena. Lähde mukaan näkemään ja kokemaan molempien rannikkojen parhaimmisto!
Lue lisää

 

4. Rannikolta rannikolle... ja takaisin!
Upea Yellowstone on vain 1 etappi huikealla road tripillä - KILROY

Unelma. Tämä. Tässä ja nyt. Road trip -reitti starttaa San Franciscosta ja päätyy 43 päivää myöhemmin takaisin San Franciscon kuhinaan. Suuntaa uusien tuttavuuksiesi kanssa ensin itään USA:n pohjoisosan osavaltioiden läpi ja aloita sitten New Yorkista paluumatka länteen etelän kautta.

Tällä reitillä sinun ei tarvitse tinkiä mistään: koe USA:n koko komeus yhdessä reissussa! Lue tarkemmin reitistä, ja mitä matkan varrelle oikein mahtuukaan, alla olevasta linkistä.

Best of the USA

Alk. 3,839 €
Best of the USA
43 päivää
Kaikki yhdessä paketissa: 43 päivää road trippailua ja kaksi kertaa mantereen halki! Tältä reitiltä ei puutu mitään, ja reissun päätteeksi voit aidosti todeta kokeneesi paljon uusien reissukavereidesi kanssa!
Lue lisää

 

Jos syystä tai toisesta mikään näistä ei osunut täysin nappiin, haasta meidät suunnittelemaan itsellesi paremmin sopiva reissu. Niin, ja hoidamme pakettiin tietenkin myös lennot, jos kaipailet apuja sillä saralla.

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä