Aurinkoa pimeyteen!

Aurinkoa pimeyteen!

Vuoden vaihde juhlittu ja arki koittanut? No niinpä tietenkin. Kun kynttilät eivät enää riitä lisävalona, on aika suunnitella aurinkoa ankeuteen: buukkaa itsesi Dohan kautta Etelä-Afrikkaan ja Thaimaan kautta Vietnamiin!

Tällä reissulla otat vauhtia Dohasta ja seikkailet sitten Kapkaupungissa: ensin kävellen kaupungilla ja sitten surffaten aaloilla. Afrikasta jatkat valohoitoasi Aasian puolella Bangokista käsin. Thaimaasta siirryt huikeiden maisemien, herkullisen ruoan ja värikkään kulttuurin saattelemana Kambodzan kautta Vietnamiin, josta sitten nappaat reissun päätteeksi paluulennon Suomeen.

Buukkaa koko reissu tai poimi ne itsellesi kutkuttavimmat välietapit omaksi unelmareissuksesi! 

Lentoreitti

✈️ Helsinki – Doha – Kapkaupunki – Bangkok  // Ho Chi Minh City – Doha – Helsinki

 // = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Doha, Qatar

Qatar, Doha - KILROY
Doha on Qatar Airwaysin siivillä matkaajille tuttu välietappi. Doha on tunnettu mm. 7 km pitkästä rantakadusta, Souq Waqif -markkina-alueesta ja Khor Al-Adaidin liikkuvista hiekkadyyneistä. Vietä reissun ensimmäiset päivät lepposissa tunnelmissa, ruhtinaallisesta lämmössä kylpien!

Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka, Kapkaupunki - KILROYHyppää lentokentältä suoraan järjestettyyn kyytiin ja aloita Etelä-Afrikan seikkailusi helposti ja turhaa aikaa tuhlaamatta! Tutustu Kapkaupunkiin omin päin tai uusien reissuystäviesi kanssa, ja ota ilo irti järjestetyistä aktiviteeteista.

11 päivää seikkailuja Kapkaupungissa

11 päivää seikkailuja Kapkaupungissa
Pöytävuori, Cape Point, viininmaistelua, villieläimiä, rantaelämää ja paljon muuta. Lue tarkemmin, mitä tämä seikkailu sisältää.
Lue lisää

8 päivää surffia ja muuta aktiivista menoa

8 päivää surffia ja muuta aktiivista menoa
Surffia ja surffielämää laudalla ja biitsillä. Tällä paketilla pysyt aktiivisena, vaikka parkkeeraatkin rinkkasi kanssa hetkeksi yhteen paikkaan. Lue tarkemmin, mitä surffikurssiin sisältyy.
Lue lisää

Etelä-Afrikassa riittää seikkailuja moneen makuun, ja jos reissuaikataulu vain sallii, Kapkaupungissa on myös mielettömiä projekteja, joihin vapaaehtoiseksi värväytymällä annat oman panoksesi esim. pingviinien tai valkohaiden suojelutyölle. 

Bangkok, Thaimaa

Thaimaa, Bangkok - KILROY

Bangkok tarjoaa kaiken, mitä reppureissaja voi toivoa: elämää kuhiseva ja reppureissaajan matkakassalle sopiva. Ja kun lisäät Bangkokin kokemuksiin vielä 9 päivää seikkailuja Kambodzassa ja Vietnamissa, pääset herkuttelemaan niin hulppeilla nähtävyyksillä kuin koukuttavilla ruokaherkuillakin!

Bangkok, Angkor Wat, Siem Reap, Phnom Penh, Kep, Ho Chi Minh City; maaseutua ja suurkaupunkeja. Lue lisää seikkailusta, joka vie sinut Thaimaasta Kambodzan läpi Vietnamiin.
Lue lisää


Ho Chi Minh City, Vietnam

Vietnam, Ho Chi Minh City - KILROYBangkokista startannut seikkailusi päättyy Ho Chi Minh Cityyn, Vietnamiin. Tämä viimeinen etappi on jotakuinkin täydellinen, dynaaminen lopetus tälle reissulle: ime energiaa kaupungin vilinästä ja mutustele paikallista ruokaa vaikka aamusta iltaan kulttuuritutkimuksen nimissä.

 

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä, kysy lisää tai varaa vaikka heti!

Aurinkoa pimeyteen -paketti

Alk. 2850 €
Aurinkoa pimeyteen -paketti
30-35 päivää
Pelkät lennot alk. 998€. Alkaen hinta on voimassa ISIC- ja IYTC-kortin haltijoille. Nuorisokorttilaisille (IYTC) ikärajana 30 vuotta. Opiskelijoille ja opettajille ei ikärajaa. Reissun kesto vaihtelee valitsemiesi lentojen ja Dohan välipysähdyksen mukaan.
Kysy lisää!

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä