Surffia ja vapaaehtoistöitä Etelä-Afrikassa

Surffia ja vapaaehtoistöitä Etelä-Afrikassa


Tämä vapaaehtoistyöprojekti on täydellinen joululahja niin sinulle itsellesi kuin yhdelle townshipin lapsellekin. Anna itsellesi ja jollekulle toiselle ikimuistoisia kokemuksia ja mahdollisuus tehdä jotakin ainutlaatuista. Surffia, villieläinten suojelua ja hyvää mieltä townshipin lapsille!

Adventure Surf Clubissa tuet lasten hyvinvointiin tähtäävää toimintaa: lapsille opetetaan uimataito, surffausta, luonnosta huolehtimista sekä oman maansa kulttuuria. Tänä vuonna lapset pääsevät ensimmäistä kertaa lomamatkalle, mutta apukäsiä tarvitaan vielä, jotta reissu saadaan toteutettua. Osallistumalla tähän vapaaehtoisprojektiin annat yhdelle lapselle joululahjaksi lomamatkan, ja itsellesi läjäpäin kokemuksia! 

Tämän vapaaehtoisprojektin ansiosta näillä townshipin lapsilla on mahdollisuus lähteä Kapkaupungin lähiöistä ja kokea oman kotimaansa kauneus Garden Routen henkeäsalpaavissa maisemissa ja rikkaassa luonnossa. Lähde siis reissuun 

 

Vapaaehtoisia ohjaajia tarvitaan!

Haluasitko siis sinä olla "ohjaamassa" lasta tällaisella matkalla? Yhdessä lapsen kanssa opettelette surffaamaan, tutustutte Garden Routen luontoon yhdessä ja osallistutte erilaisiin luontoprojekteihin. Yhden lapsen ”buddyna” olet osa hänen ainutkertaista kokemustaan ja luot hänen kanssaan erityislaatuisen yhteyden. Surf4Change -projekti toteutetaan 11.-20.12.2017.

Pöytävuori Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa - KILROY

Vapaaehtoisprojekti pähkinänkuoressa:

 • Kiertoretki Garden Routen upeissa maisemissa.
 • Opi surffaamaan, surffaa ”buddysi” kanssa ja osallistu kilpailuihin!
 • Tutustu eteläafrikkalaiseen kulttuuriin. 
 • Auta toteuttamaan ainutlaatuinen kokemus vähävaraisille lapsille ja lähde heidän kanssaan seikkailuun.
 • Tee vapaaehtoistöitä luonnon parissa: Yhtenä päivänä opit elefanteista ja pääset tutustumaan niiden hoitamiseen. Kaksi muuta päivää vietät kissaeläinten hoitamisen ja suojelutyön parissa.

Vapaaehtoistyö luonnon parissa Etelä-Afrikassa - KILROY

Surf 4 Change -projektiin sisältyy:

 • Majoitus
 • Kolme ateriaa päivässä
 • Siirtymät eri kohteiden välillä
 • Surffitunnit ja surffivälineet
 • Vapaaehtoistyöt luonnon parissa 
 • Kävelykierros Kapkaupungissa paikallisen oppaan kanssa
 • Mahdollistat osallistumisellasi lomamatkan yhdelle Kapkaupungin townshipin lapselle
 • Ainutlaatuinen seikkailu eteläafrikkalaisten lasten kanssa

Lentolippu ei sisälly hintaan.

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä