Seuraa Perun & Galapagossaarten seikkailua KILROYn reissujengin matkassa

Seuraa Perun & Galapagossaarten seikkailua KILROYn reissujengin matkassa

Lähetämme kansainvälisen reissuporukan todelliselle seikkailulle Ecuadoriin ja Peruun. Lähde mukaan seuraamaan, miltä matkan teko näyttää ensin ainutlaatuisilla Galapagossaarilla ja sitten historiallisten Machu Picchun maisemissa. Jos tämä ei inspiroi oman reissun suunnitteluun, niin ei sitten mikään! 

Seikkailu Ecuadorissa ja Perussa - KILROY

Mistä on kyse?

Suomea reissussa edustaa Sami Tuunanen, joka ottaa varaslähdön Lattareiden matkalle jo perjantaina 3.11. tutustumiskäynnillä KLM:n kotipesässä Amsterdamin lentokentällä. Harva pääsee tutustumaan lentokentän operaatioihin, niin kuin Sami, joten kannattaa olla kuulolla, kun Sami raportoi menostaan.

Varsinainen seikkailu starttaa lennolla Quitoon, Ecuadoriin. Luvassa on mm. Cotopaxi-tulivuoren maisemia, paikallismarkkinoita ja saarihyppelyä Galapagossaarilla. Ainutlaatuisia eläimiä, snorklausta ja vaelluskeikkoja. Jos tämä herätti kiinnostuksesi, kurkkaa lisää fiilistelyä Galapagossaarten saarihyppelystä.

Ecuadorin jälkeen on aika siirtyä Peruun ja ihmeellisen Machu Picchun maisemiin. Reissujengi patikoi Lares Trekkiä ylös huimien näkymien äärelle – jos oikein fiilistelet mukana, tunnet raikkaan vuoristoilman omissa keuhkoissasi asti! Jos tämä osio Samin matkasta kutkuttelee, lue lisää asiaa ja tunnelmia Lares Trekin vaelluksesta.

Lähde siis nojatuolimatkalle ja seuraa Samin seikkailuja maailmalla: 

 

Kuulostaako hyvältä? Tämä on vasta alkua ja pieni kurkistus, mitä kaikkea reissussa on tuloillaan. Seuraa siis Samin menoa ja kun sitten tajuat, että haluat lähteä toteuttamaan samanmoista reissua, ota yhteyttä!

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä