Seikkailujen seikkailu: Lares Trek -vaellus Macchu Picchulle

Seikkailujen seikkailu: Lares Trek -vaellus Macchu Picchulle

Valmiina seuraavaan seikkailuusi? Onko toivelistallasi jotakin aikaisemmista reissuistasi poikkeavaa, jotakin henkeäsalpaavaa ja jännittävää? Meillä saattaa olla juuri passeli reissu sinulle. Kerää lähtövalmiiksi rinkka, paras kamerasi ja uskolliset vaelluskenkäsi. Buukkaa sitten lennot ja olet kutakuinkin valmis lähtemään tälle uskomattomalle reissulle, jonka aikana leukasi loksahtaa auki hämmästyksestä ja ihastuksesta taatusti monenmonta kertaa!

Mahtava ja mystinen Macchu Picchu, tuo inkojen ikivanha kaupunki, sijaitsee Perussa korkealla Andien vuoristossa. Niille pallontallaajille, jotka etsivät sekä seikkailua että luonnonkauneutta, 5 päivän Lares Trek on juuri oikeaa lääkettä reissukuumeeseen!

Lares Trekillä kuljet harvoin tallattuja polkuja, joissa ei ole turistiruuhkista tietoakaan, kuten hieman tunnetummalla Inca Traililla. Tämä tietysti tarkoittaa sitä, että polku on enemmän tai vähemmän yksinomaan sinun kuljettavissasi! Lares Trekilla tutustut myös paikalliseen yhteisöön, ja samalla tietysti nautit luonnon tarjoamista jalokivinäkymistä.

Macchu Picchu, Lares Trek - KILROY

Tällä reissulla seikkailusi alkaa historiallisesta Cuscosta, ja mikäli saavut ajoissa, sinulla on aikaa tutustua kaupungin nähtävyyksien tarjontaan – niitä on runsaasti, joten tylsää sinulle ei varmasti tule! Seuraavana päivän hyppäät pakettiauton kyytiin ja suuntaat kohti Laresin kylää, josta 3 päivän vaellus Macchu Picchulle varsinaisesti starttaa!

Vaikka jalat joutuisivat 3 päivän vaelluksen aikana koville, henkeäsalpaavat maisemat hellivät silmiä senkin edestä! Näihin päiviin mahtuu mm. leirielämää Cuncancin syrjäisessä kylässä, voittajafiiliksiä Huacawasin solan korkeimmalla huipulla (4,750 m), kuvankauniita laguunien ja lumihuippuisen Chicon vuoren näkymiä.

Matkalla on tärkeää myös lepuuttaa – erityisesti näissä korkeuksissa – ja siksi vaellukseen sisältyy myös köllimistä Aguas Calientesin kuumissa lähteissä. Jos vaellusjalka kuitenkin vipattaa taukoamatta, voit kuumien lähteiden sijaan jatkaa kiertelyä ja käydä katsastamassa Andeille ominaista kasvistoa ja eläimistöä, kuten supersuloisia laamoja ja alpakoita!

Upea junamatka Lares Trek -vaelluksella - KILROY

Vaelluksen viimeisenä päivänä otat aikaisen startin kohti Macchu Picchua. Yhdessä paikallisen oppaan kanssa kierrätte mykistävät inkakaupungin rauniot, ja opit vaikuttavia seikkoja kaupungin historiasta ja paikallisista tavoista. Kun sitten pääsi on pyörällä kaikesta näkemästäsi, kokemastasi ja kuulemastasi, on jälleen aika nousta junaan ja ottaa suunnaksi Ollantaytamboa. Matka takaisin Cuscoon taittuu pakulla.

Poltteleeko lähteä Andeille? Tsekkaa reissun speksit alta!

 

Kuulostiko tämän sopivan reissulistallesi kuin nenä päähän? Mainiota! Lupaamme, että Lares Trekin 3 päivän vaellus palkitsee sinut hulppeilla näkymillä, komealla luonnolla ja tietysti ikimuistoisilla hetkillä Machu Picchun historiallisilla raunioilla!  

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä