Qatar Airwaysilta joustavien ehtojen lentoja Thaimaahan

Qatar Airwaysilta joustavien ehtojen lentoja Thaimaahan

Erityisesti kun edessä on pitkä lento, kannattaa kiinnittää huomiota matkanteon mukavuuteen. Lentoja valitessa kannattaa miettiä myös lentoaikoja ja matkatavaroiden määriä. Mutta ehkä kuitenkin se kaikkein tärkein on lippujen joustavuus: mitä jos haluatkin muuttaa suunnitelmia kesken kaiken? Qatar Airwaysin opiskelija- ja nuorisoliput tarjoavat mahdollisuuden vaihtaa matkapäiviä, joten mikään ei pidättele sinua maailman valloituksissasi!

Hyvänä nyrkkisääntönä kannattaa muistaa, että mitä aikaisemmin olet liikenteessä lentojen kanssa, sitä edullisemman hintalapun saat eteesi. Ja tietenkin mitä halvemmat lennot hommaat, sitä enemmän sinulla on käyttörahaa paikan päällä mitä erilaisempiin seikkailuihin.

Ostitpa sitten minkälaisia lentoja, ja miltä lentoyhtiöltä tahansa, kannattaa aina tarkistaa muutosmahdollisuudet ja muutoksien hinnat etukäteen, jotta tiedät vaihtoehtosi ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä, jos sitten haluatkin tehdä muutoksia lentoihisi.

Qatar lentää useisiin kohteisiin Thaimaassa, ja mikä parasta voit lentää yhteen kaupunkiin ja palata kotiin toisesta.Beautiful beach in thailandMenopaluu-lentojen vaihtoehtoisia kohteita Thaimaassa: Bangkok, Phuket, Krabi ja Chiang Mai

Välilasku: Doha, Qatar

Voimassa: ISIC-korttilaisille ja alle 30-vuotiaille. Hinnat eivät sisällä ISIC-kortin (kansainvälinen opiskelijakortti) hintaa. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit hankkia sen kympillä kätevästi täältä.

Varaus: Klikkaa valitsemasi kohteen kohdalta "Pyydä tarjous", niin saat vastapalloon tarjouksen haluamillasi päivillä (ja kaupungeilla, jos haluat paluulennot eri kaupungista).

Joustavuus: Kaikki nämä Qatarin liput ovat joustavia, eli voit tehdä niihin muutoksia vielä oston jälkeen. Huomaathan kuitenkin, että muutoksista peritään pieni maksu. Kysy tarjouspyynnön yhteydessä tarkemmin, minkälaisia muutoksia (ja mihin hintaan) Qatar sallii opiskelijalippuihin.

Chiang Mai

Alk. 749 €
Chiang Mai
Menopaluu, Chiang Mai
Qatar lentää Chiang Maihin ainoastaan kausiluonteisesti: lentoreitti auki 7.12.2017-18.5.2018. Sinulla tulee olla ISIC-kortti, jotta voit ostaa opiskelijalipun. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit ostaa sen samalla lentolippujen yhteydessä (10 €).
Pyydä tarjous

 

Bangkok

Alk. 659 €
Bangkok
Menopaluu, Bangkok
Qatar lennättää sinut Bangkokiin Dohan kautta. Voidaksesi ostaa opiskelijalipun, sinulla tulee olla kansainvälinen opiskelijakortti (ISIC). Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit ostaa sen vaikka lentolippujen yhteydessä (10 €).
Pyydä tarjous

 

Phuket

Alk. 689 €
Phuket
Menopaluu, Phuket
Aloita Thaimaan reissusi mukavasti Qatarin siivittämänä Phuketista. Huomaathan, että näitä opiskelijalentoja varten tarvitset kansainvälisen opiskelijakortin. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, ostat sen kätevästi lentolippujen yhteydessä (10 €).
Pyydä tarjous

 

Krabi

Alk. 689 €
Krabi
Menopaluu, Krabi
Qatarin lennot Krabille on hyvä aloitus Thaimaan reissullesi. Tarkistathan, että sinulla on opiskelijalippuihin vaadittava kansainvälinen opiskelijakortti (ISIC). Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit tietenkin hankkia sen meiltä lentojen yhteydessä.
Pyydä tarjous

 

  • Kaikki yllä esitetyt esimerkkireitit ja hinnat ovat menopaluulipuille Helsingistä (economy class)
  • Hinnat ovat alkaen hintoja ja sisältävät varausmaksun. Hinnat saattavat vaihdella valitsemasi matkustusajankohdan mukaisesti. 
  • Maksimiperilläoloaika 12 kk
  • Kun kaipaat vinkkejä, mitä tehdä paikan päällä Thaimaassa, kurkkaa 5 kohdan aktiviteettiopas Thaimaahan.

Qatar Airwaysin opiskelija- ja nuorisoliput

  • Tarvitset voimassaolevan ISIC-kortin, jotta voit ostaa opiskelija- ja nuorisolippuja. Myös kaikki alle 30-vuotiaat ovat oikeutettuja näihin samoihin lippuihin. ISIC-korttilaisille ei ole ikärajaa. 

  • Voit tehdä halutessaasi muutoksia näihin Qatari Airwaysin opiskelija- ja nuorisolippuihin sekä ennen lähtöä että vielä lähdön jälkeenkin. Kaikki muutokset tulee tehdä nettikaavakkeen kautta. Otathan yhteyttä mahdollisimman ajoissa, jotta varmistat uusien lentojen saatavuuden. Paluupäivää muuttaessasi muistathan huomioida eri maiden passi- ja viisumisäädökset. Kaikki muutokset ovat luonnollisesti aina riippuvaisia paikkatilanteesta. 

Kuinka varata opiskelijaliput?

Jos joustavien ehtojen liput kuulostavat oikealta valinnalta sinulle, buukkaa lippusi ottamalla yhteyttä reissaamisen asiantuntijoihimme. Vinkkathan meille myös, jos haluat pysähtyä jossakin matkan varrella, niin räätälöimme juuri sinulle täydellisen reitin toiveidesi mukaan!

 

Qatar logo

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä