5 kohdan aktiviteettiopas Thaimaahan

5 kohdan aktiviteettiopas Thaimaahan

Thaimaa on kiistatta yksi parhaista mahdollisista valinnoista, jonk avoit tehdä, kun kriteereinäsi ovat aurinko, aktiviteettien kirjo, kaunis luonto, maistuva ruoka, hiekkarantojen valikoima ja matkustamisen helppous.

Thaimaa vetää turisteja puoleensa tasaisella tahdilla, erityisesti sesonkiaikaan joulukuusta huhtikuuhun, jolloin porukka pyristelee karkuun pimeyttä ja koleutta. Monimuotoisuutensa ansiosta Thaimaassa riittää tarjontaa joka makuun. Tässä meidän viiden kohdan suosituslista!

1. Sukeltaminen Thaimaassa
Tekemistä Thaimaassa - Sukellus - KILROY

Sukellus Thaimaassa on ainutlaatuinen kokemus, ja kun Thaimaan vesistä löytyy täydellisiä spotteja niin aloittelijoille kuin jo kokeneillekin sukeltajille ei taitotasokaan ole esteenä huikeille seikkailuille!

Hyppää pinnan alle liitelemään valashaiden ja rauskujen kanssa. Jos sinulla ei ole vielä sukeltamiseen vaadittavaa sertifikaattia, Koh Tao on täydellinen paikka sen suorittamiseen: yksi maailman parhaista ja edullisimmista paikoista aloitteleville sukeltajille! 

2. Vaellus Thaimaassa

Tekemistä Thaimaassa - Vaellus - KILROY
Erityisesti Thaimaan pohjoisosa on luonnossa liikkujan unelma. Jos vaellus houkuttelee, Thaimaa tyrmäävän upeine maisemineen on oikea valinta. Pohjois-Thaimaassa eteesi avautuvat maisemat ovat täynnä epätodellisen vihreitä riisipeltoja, pikkukyliä, rehevää viidakkoa ja sekä pauhuavia että solisevia jokia. 

Näille vaelluspoluille lähtöä et tule katumaan! 

3. Purjehdus Thaimaassa

Tekemistä Thaimaassa - Purjehdus - KILROYKovinkaan moni asia ei ole yhtä hienoa kuin kristallinkirkkaissa vesissä seilaaminen Thaimaan saaristoissa. Tämä on fakta, sinun tulee vain päättää, halutako ottaa osaa tähän mahtavuuteen. Loikoille laivan kannella, merituuli kasvoillasi, auringon lämmittäessä, drinkki kädessäsi. Sen kuin vain olet, nautit ja odotat seuraavalle paratiisisaarelle saapumista. 

Nouse valkoisen hiekan rannoille ja snorklaa huimissa pinnanalaisissa maisemissa. 

4. Fitness-loma Thaimaassa

Tekemistä Thaimaassa - Kuntoloma - KILROY
Jos kaipaat lisää menoa ja hikeä lomaasi, miten olisi fitness-rykäys osana lomailuasi? Viikko tai pari kunnon kuntoilua huikeissa maisemissa on ehdotommasti inspiroivampaa kuin kotona pimeässä ja ahtaissa kuntosaleissa.

Näillä leireillä tsemppaat toisia ja vastaavasti imet itse energiaa ja motivaatiota toisten kannustuksesta ja esimerkistä. Lähde voittamaan itsesi!

  • Suosittelemme: 8 päivää, Fitness Boot Camp, Phuket - alk. 665 € 
  • Vinkki: Valtaosa fitness bootcampin osallistujista ovat sooloreissaajia, joten hyvinvoinnin ja treenaamisen lisäksi fitness-reissu on helppo matkamuoto, kun tutustut helposti samanhenkisiin ihmisiin. 

5. Seikkailumatkat Thaimaassa

Tekemistä Thaimaassa - Seikkailumatkat - KILROYEli, olet siis lähdössä Thaimaahan, mutta et halua tai osaa tehdä valintaa yllä mainitujen aktiviteettimuotojen väliltä. Ei hätää. Vaihtoehdoista löytyy myös kasa seikkailumatkoja, joissa liikut paikasta toiseen ja näet ja koet maisemia, seikkailuja ja tapahtumia laidasta toiseen. 

Thaimaassa on mistä valita: kauniita rantoja, vaikutuksen tekeviä temppeleitä, värikästä kulttuuria, hypnoottisen upeita riisipeltoja ja herkullista ruokaa joka kadunkulmalla.

  • Suosittelemme: 15 päivää, Thailand on a shoestring - alk. 1206 €
  • Vinkki: Eri puolille Thaimaata vievä reissu on täydellinen valinta erityisesti, jos et pysty lähtemään pitkälle reissulle: tiiviissä paketissa, kaikki valmiiksi järjesteltynä et tuhlaa aikaa asioiden selvittelyyn. Pakkaa mukaan avoin mieli!

 

Jos kaipaat vielä lisäapuja valintojen tekoon, tai haluat lisäinfoa jo valitsemistasi aktiviteeteista, ota yhteyttä reissaamisen asiantuntijoihimme!

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä