Unohtumattomia seikkailuja Australian takamailla

Unohtumattomia seikkailuja Australian takamailla

Jos haaveissasi on ikimuistoisten hetkien viettäminen maapallon toisella puolella on Australian seikkailumatkat juurikin oikea valinta seuraavan reissusi aktiviteettilistalle. Ja kun toimit buukkauksien kanssa ripeästi, saat reissusi vieläpä alennettuun hintaan!

Mikään ei ole niin vapauttavaa kuin arjen taakse jättäminen ja hetkeen omistautuminen Australian erämaassa. Lähde ja lataa akkuja todella ainutlaatuisissa maisemissa. 

Hulppeita auringonlaskuja, ikonisia maisemia kameran tähtäimessä ja ainutlaatuisia hetkiä Australiassa – siinäpä se yksinkertaisessa täydellisyydessään, mitä onnistuneelta reissulta odottaa. Ota yhteyttä reissaamisen asiantuntijoihimme ja hoida varauksesi ennen kuun loppua, niin saat valituista Australian seikkailumatkoista 20% alennusta.

Tässä muutama esimerkki alehintaisista reissuista – kysy lopuista matkamyyjiltämme!

  


Lisäinfoa itse seikkailupaketeista sekä muista alennuksen piiriin kuuluvista reissuista saat tietenkin kysymällä. Älä siis jää turhaan yksin ihmettelemään, vaan toimi!

Myyntiaika: 11. - 30.9.2017 (kampanja-ajan alku- ja päätöspäivät mukaan lukien) 
Matkustusaika: Nyt - 31.3.2018

Kuinka päästä käsiksi tarjoushintoihin?

Kun olet valmis maailmalle, ja erityisesti valmis Ausseihin alehinnoin, ota yhteyttä reissuasiantuntijoihimme, joiden avulla teet buukkaukset kätevästi ja tietenkin siis alennetuin hinnoin! Samalla hoidat lento- ja vakuutusasiat kuntoon – tai mitä nyt sitten tarvitsetkaan!

Tags: Australia
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä