Seuraa ensikertalaisen road trippiä Australiassa

Seuraa ensikertalaisen road trippiä Australiassa

Unohda tavanomaiset, ne kaikkien tuntemat nähtävyydet, ja lähde Australian keskivaiheille Pohjoisterritorion ja Etelä-Australian osavaltion alueille. Älä kuvittelekaan, että olet kokenut todellisen Australian, jos olet vieraillut "vain" itärannikolla – niin upea kuin itärannikko onkaan...

Viiniviljelmiä, erämaata, loputtomiin ulottuvia maisemia, upea tähtitaivas, kiehtovaa kulttuurihistoriaa, mielenkiintoisia pikkukyliä, komeita kansallispuistoja, ystävällisiä ihmisiä ja ainutlaatuisia hetkiä, joita et hetkeen unohda! Tätä kaikkea on Australian keskimaa. 

Parikymppinen Lynn, Alankomaista, on toteuttamassa elämänsä ensimmäistä reissua Australiassa. Ja millä tavalla? Road trip -reitillä koko maan halki! Road trip starttaa 19.9.2017.

Lynn on juuri valmistunut ja totesi tämän olevan täydellinen hetki kunnon seikkailulle. Pääset mukaan Lynnin matkantekoon seuraamalla meitä Instagramissa. Lynn ei ole vielä kokenut reissaaja, joten tämä on loistava tilaisuus nähdä, miltä reissaaminen tuntuu ja näyttää, kun on reissussa ensimmäisiä kertoja – ja rohkaistua itsekin maailmalle! 

Road trip Australian halki - KILROY
Jos haluat tutustua Lynniin paremmin, kurkkaa hänen Instagram-profiilinsa.

Road trip -reitti: Explorer's Way

Mistä? Adelaidesta
Minne? Darwinin
Reissun kesto: 2–3 viikkoa

Road trip Australissa - Vuokraa matkapaku KILROYlta

Hotellihuone pyörillä

Lynn tekee omaa matkaansa Australiassa Mightyn matkapakulla, mutta se ei tietenkään ole ainut vaihtoehto. Valitsitpa sitten minkä tahansa mallin, matkapakuissa on parasta niiden helppous ja monipuolisuus. Mukanasi kulkee jatkuvasti sekä hotellihuone että keittiö.

Kompakti menopeli on kätevä ja helppo ajaa, mutta mieti reissuporukkanne koon mukaan, kuinka pienissä tiloissa matkaaminen on mukavaa, kun reissulla on pituutta se kolme viikkoa. Vaihtoehtoja riittää, joten sen kuin vain otat yhteyttä reissuasiantuntijoihimme niin kuulet myös niistä vaihtoehdoista, joita ei ole erikseen esitelty nettisivuillamme.

Matkapaku max. kolmelle

Matkapaku max. kolmelle
Tämä matkapaku on täydellinen kahdelle, mutta pakusta löytyy sänkypaikat jopa kolmelle. Menopelin ja hotellin lisäksi matkapakussa kulee mukana myös keittiö. Eli ei kun vaan road trippiä suunnittelemaan!
Lue lisää

 

Houkutteleeko Lynnin seikkailureitti? Jos haluat lähteä toteuttamaan omaa versiotasi Aussien road trip -reissusta, ota yhteyttä ja kerro toiveistasi. Valitaan yhdessä toiveisiisi parhaiten sopivin matkapaku ja reitti halki Australian punaisen keskustan.

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä