• syys11

  Seuraa ensikertalaisen road trippiä Australiassa

  Unohda tavanomaiset, ne kaikkien tuntemat nähtävyydet, ja lähde Australian keskivaiheille Pohjoisterritorion ja Etelä-Australian osavaltion alueille. Älä kuvittelekaan, että olet kokenut todellisen Australian, jos olet vieraillut "vain" itärannikolla – niin upea kuin itärannikko onkaan...

  Viiniviljelmiä, erämaata, loputtomiin ulottuvia maisemia, upea tähtitaivas, kiehtovaa kulttuurihistoriaa, mielenkiintoisia pikkukyliä, komeita kansallispuistoja, ystävällisiä ihmisiä ja ainutlaatuisia hetkiä, joita et hetkeen unohda! Tätä kaikkea on Australian keskimaa. 

  Parikymppinen Lynn, Alankomaista, on toteuttamassa elämänsä ensimmäistä reissua Australiassa. Ja millä tavalla? Road trip -reitillä koko maan halki! Road trip starttaa 19.9.2017.

  Lynn on juuri valmistunut ja totesi tämän olevan täydelli... Lue lisää
 • syys11

  Unohtumattomia seikkailuja Australian takamailla

  Jos haaveissasi on ikimuistoisten hetkien viettäminen maapallon toisella puolella on Australian seikkailumatkat juurikin oikea valinta seuraavan reissusi aktiviteettilistalle. Ja kun toimit buukkauksien kanssa ripeästi, saat reissusi vieläpä alennettuun hintaan!

  Mikään ei ole niin vapauttavaa kuin arjen taakse jätt... Lue lisää
 • syys04

  10 kohdan lista Australiaan

  Australia on yksi niistä paikoista maailmassa, johon ei hevillä kyllästy. Tekemistä ja kokemista riittää vaikka kuinka: surffausta itärannikolla, seilausta ja snorklausta Whistsundaysin saaristossa, urbaaniseikkailuja Sydneyssä. Mutta Australiassa on niin paljon muutakin. Älä unohda esim. huikeiden luontokokemuksien Pohjoisterritoriota ja Etelä-Australiaa.

  ... Lue lisää
 • syys01

  Vinkit Australian road tripille

  Australia on kuin tehty road trippailuun. Laakeat maisemat, kunnon auto alla ja täydellinen vapaus, mennä juuri niin kuin haluat. Hulppeita näkymiä, taianomaista luontoa, vilkkaita kaupunkeja ja upeita hiekkarantoja. Australiasta ei puutu mitään!

  Road trip Australiassa on varmasti yksi ikimuistoisimmista reissuista, jonka tulet ikinä toteuttamaan. ... Lue lisää
Ota yhteyttä