Instagram-kilpailu: voita 250e matkalahjakortti

Instagram-kilpailu: voita 250e matkalahjakortti

Miksi odottaa, kun nytkin ehtisi? Let's do this, and let's do it N O W!

Me KILROYlla elämme tutkiaksemme maailmaa ja kannustamme myös muita tekemään niin kutsuttuja bucket listoja omista haaveista. Ongelmaksi usein kuitenkin muodostuu ajatus: "kyllähän sen ehtii myöhemminkin". 

Newsflash: aika ei ole itsestäänselvyys! Siksipä haluamme palkita nyt Hänet, joka on onnistunut taltioimaan jonkun unohtumattoman hetken elämästään – olipa se mistä päin maailmaa tahansa!

Kuinka osallistua kisaan?

Osallistuminen on helppoa: käy läpi vanhoja kuviasi tai nappaa uusi, ja valitse sitten kisakuvaksi yksilö, joka edustaa vapaa-aikasi kultahetkiä. Liitä mukaan lyhyt tekstikuvaus, missä kerrot syyt valokuvan valintaan! 

Osallistuaksesi kisaan toimi seuraavasti:

  1. Seuraa @KILROYta Instagramissa
  2. Postaa uusi tai regrammaa vanha kuvasi, jossa näytät meille mitä rakastat vapaa-ajallasi tehdä. Se voi olla esimerkiksi jotain liikunnallista, jännittävää, festareita, matkustelua tai mitä vaan, jossa tartut hetkeen!
  3. Tagaa kuvaan #livenowsleeptomorrow ja @kilroyfinland
  4. Jaa ja tagaa kuvasi Instagramissa ennen 29.9.2017. Muista kilpailutunnisteet #livenowsleeptomorrow ja @kilroyfinland.

Huomaathan, että Instagram-profiilisi tulee olla julkinen, jotta näemme tagatut reissukuvat!

Mistä kisataan?

Jos raatimme valitsee sinut voittajaksi, sinua odottaa 250 EUR suuruinen matkalahjakortti. Päästä siis mielikuvitus valloilleen ja mieti, minkä paikan haluat seuraavaksi maailmalta valloittaa!

Esimerkkejä matkalahjakortin käyttöön:

 


Kilpailun säännöt ja ehdot:

Kilpailuaika: Kilpailu alkaa 18.8.2017 ja päättyy 29.9.2017. Kilpailuosallistumisten tulee olla julkaistu ohjeiden mukaisesti klo 23.59 mennessä (Keski-Euroopan aikavyöhykkeen mukaisesti). Kilpailuajan ulkopuolisia osallistumisia ei oteta huomioon. Todiste lähettämisestä ei ole todiste vastaanottamisesta.

Osallistumisoikeus: Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat, yli 15-vuotiaat reissaamisesta kiinnostuneet. Alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan luvan matkustamiseen, osassa esimerkiksi aktiviteetteja saattaa myös olla ikärajat. KILROYn työntekijät ja työntekijöiden perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun. 

Osallistujan Instagram-profiilin tulee olla julkinen. 

Kilpailuun voi osallistua vain omilla valokuvilla. Ilmoittamalla kuvan kilpailuun osallistuja takaa, että hänellä on täydet oikeudet näihin materiaaleihin, ja että mahdolliset muut kilpailukuvalla esiintyvät henkilöt hyväksyvät materiaalien käytön kilpailun yhteydessä sekä muun mahdollisen käytön näissä säännöissä mainituilla tavoilla. KILROY pidättää oikeuden poistaa loukkaavat tai muutoin epäasialliseksi katsomansa kuvat kilpailusta. Osallistuja vapauttaa KILROYn ja oikeudellisesti sitoutuneet yritykset vastuusta ensimmäisestä pyynnöstä koskien vaatimuksia (mukaan lukien oikeudenkäyntikulut), joita kolmannet osapuolet esittävät KILROYlle osallistujan kilpailuun toimittaman aineiston loukatessa heidän oikeuksiaan tai aineiston ollessa laitonta. Sama pätee vaatimuksiin, joita esitetään näiden käyttöehtojen rikkomisen seurauksena.

Palkinto: Palkintoja on jaossa yksi (1) 250 euron arvoinen matkalahjakortti KILROYn palveluihin. Matkalahjakortti on voimassa vuoden sen kirjoittamisesta ja sen käyttöehdot voi lukea täältä

Voittajan valinta ja julkistaminen: Kilpailun voittaja valitaan kaikkien sääntöjen mukaisesti osallistuneiden keskuudesta. Voittajan valitsee KILROYn työntekijöistä muodostama raati. Voittajaan otetaan yhteyttä Instagramin kautta kilpailuajan loputtua. Voittajan nimi, Instagram-profiili ja voittokuva julkaistaan KILROYn medioissa. KILROY International A / S on oikeus julkaista ja hyödyntää kilpailukuvia uutisoinnin tai mainoskäytön yhteydessä ilman erillistä korvausta kilpailuaikana tai sen jälkeen. KILROY International A / S on oikeus käyttää normaalissa markkinoinnissaan kilpailukuvaasi missä muotoa vain, ilman erillistä ilmoitusta, korvausta tai aikarajaa. Voittokuva tulee lähettää KILROY:lle sen maksimiresoluutiolla ennen 31. lokakuuta, 2017. Kukin osallistuja voi osallistua kilpailuun korkeintaan kolmella (3) kuvalla.

Voiton lunastus: Voittajan tulee vastaanottaa tieto voitosta 15 päivän kuluessa KILROYn ensimmäisestä yhteydenotosta. Mikäli voittajaan ei tässä ajassa saada yhteyttä, KILROY pidättää oikeuden valita uusi voittaja samoin voittoperustein ja käyttäen samaa raatia. Raadin päätös on lopullinen eikä siitä voi valittaa. KILROY pidättää oikeuden valita uusi voittaja, mikäli voittoa ennen tai jälkeen paljastuu epärehellisyyttä, voiton manipulaatiota, vääriä tietoja tai muuta, mikä tekee osallistujasta osallistumiskelvottoman.

Verotus: Voittajan omalla vastuulla on selvittää, kuuluuko voitto oman ansiotulon piiriin.

Kilpailusääntöjen ja -ehtojen hyväksyntä
Ilmoittamalla kuvan tähän kilpailuun, osallistujat hyväksyvät automaattisesti nämä ehdot. Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

  

Ota yhteyttä