Kuka voitti KLM:n lennot Karibialle?

Kuka voitti KLM:n lennot Karibialle?

Wow! Jälleen kerran osallistujien suuri määrä yllätti meidät ja kumppanimme KLM:n täydellisesti viime kuun Instagram-kilpailumme osalta. Yhdessä saimme kottua yli 4500 kilpailukuvaa #hereismyparadise-tagin taakse, ja ne olivat toinen toistaan inspiroivampia.

Kansainvälinen raatimme on nyt kokoontunut ja vaikka suuren kuvamäärän takaa oli haasteellista valita vain yksi voittaja, on suuri työ nyt tehty! 

Ja Karibian lennot itselleen ja ystävälleen Aruballe, Curacaoon ja Sint Maartenille voittaa.... *rumpujen pärinää*...

Suomalainen @joltsudu tällä upealla seikkailuhenkisellä kuvallaan!

KLM Karibian kilpailun Instagram-voittaja

Paratiisi on jokaiselle todella henkilökohtainen asia, ja joltsudu:lle se on tarkoittanut yli 10 tunnin junamatkaa läpi Sri Lankan maisemien, yhdessä "parhaimman seikkailukamun kanssa". Kuvassa on liikettä, persoonallisuutta sekä KILROYmaista seikkailullisuutta - napakymppi!

Hurjan paljon onnea joltsudu:lle kilpailun voitosta ja ihan mahtavaa matkaa Karibialle! Emme ole juurikaan kateellisia...

Kiitos myös kaikille muille osallistujille, Suomesta ja muualta! Jos haluat, voit inspiroitua kaikista paratiiseista seuraamalla tätä linkkiä.

Mikäs se palkinto olikaan?

Alk. 1099,- eur
Mikäs se palkinto olikaan?
Mikäli palkintona olleet kohteet kiinnostavat, muista että tämän matkan voi varata kuka vaan! Lue lisää lennoista ja matkan sisällöstä.
Tutustu matkaan

 

That's it folks - pysykäähän kuulolla seuraavaa kilpailua varten! 

Kumppanimme kilpailussa: 

Kl Logo 

Ota yhteyttä