Elokuun tarjouslennot - Buukkaa 28.8. mennessä

Elokuun tarjouslennot - Buukkaa 28.8. mennessä

Reissukansan iloksi jatkamme Air Francen ja KLM:n kanssa diiliyhteistyötä, mikä tarkoittaa valoa pimeneviin iltoihin! Tällä kertaa alevalikoimassa komeilevat lennot Los Angelesiin, Limaan, San Joséen ja Bogotaan

Miltäpä kuulostaisi rentoutuminen Pisco Sour -lasi kädessä Perussa, värikkäiden rakennuksien ja huikean luonnon ihailu Kolumbiassa tai urbaaniseikkailut yhdistettynä esimerkiksi komeisiin kansallispuistomaisemiin USA:ssa? Sen kuin valitset matkakohteesi ja pakkaat kamat!

Myyntiaika: 10.8. - 28.8.2017
Matkustusajat:

Jos haluat matkustaa Costa RicaanKolumbiaan tai Peruun, matkustusaika on:

    • 22. elokuuta - 15. joulukuuta, 2017, TAI
    • 1. tammikuuta - 22. maaliskuuta, 2018, TAI 
    • 3. huhtikuuta - 23. kesäkuuta, 2018.

Jos haluat matkustaa tarjoushinnoin Los AngelesiinUSA:han, matkustusaika on:

    • 1. lokakuuta - 13. joulukuuta, 2017, TAI
    • 8. tammikuuta - 15. huhtikuuta, 2018.

Muut ehdot: Tarjouslennoille saatavilla rajoitettu määrä paikkoja, tarjoushinnat saatavilla netistä lentohakukoneestamme. Kaikki tarjoushinnat koskevat menopaluu-lentolippuja.  

Los Angeles, USA

Alk. EUR 605
Los Angeles, USA
Menopaluu Los Angelesiin, Kaliforniaan
LA kutsuu! Surffikurssi, komeita maisemia koukkauksen kautta Grand Canyonilla ja ikimuistoinen road trip. Vastaa siis Losin kutsuun ja lähde Hollywoodin säihkeeseen & rantabulevardeille palmujen katveeseen.
Seikkailuja alueella Hae lentoja

Lima, Peru

Alk. EUR 748
Lima, Peru
Menopaluu Limaan, Peruun
Matka Peruun vie sinut mm. vaeltamaan vanhoja inkapolkuja Andien lumihuippuisissa vuoristomaisemissa ja tutustumaan trooppiseen sademetsään. Ikoninen Peru, täältä tullaan!
Seikkailuja alueella Hae lentoja

San Jose, Costa Rica

Alk. EUR 759
San Jose, Costa Rica
Menopaluu San José, Costa Rica
Costa Rica on Väli-Amerikan trooppinen suosikkikohde, jonka sademetsät ja eläinkirjo hurmaavat reppureissaajan. Yhdistä rantalomaan runsas määrä aktiviteetteja ja varaa lennot Costa Ricaan!
Seikkailuja alueella Etsi & buukkaa

Bogota, Kolumbia

Alk. EUR 778
Bogota, Kolumbia
Menopaluu Bogotaan, Kolumbiaan
Lattaritunnelmia, Amazonin sademetsän vehreyttä, värikästä kulttuuria, huikeita vaellusmaastoja, kahviviljelmiä, kielikursseja ja vaikka mitä muuta. Tervemenoa Kolumbiaan!
Seikkailuja alueella Etsi & buukkaa

    

Book with KILROY and fly with Air France and KLM 

Majoitus reissun aikana

Lentojen lisäksi annamme sinulle mielellämme vinkkejä myös hotelleista, hostelleista ja muista majoitusvaihtoehdoista olipa reissukohteesi sitten missä päin maailmaa tahansa ja reissubudjettisi minkäkokoinen tahansa. Ota yhteyttä reissaamisen asiantuntijoihin ja kysy eri majoitusvaihtoehdoista. 

Seikkailut, kiertomatkat ja muut aktiviteetit

Paikan päällä kannattaa tietenkin ottaa ilo irti seikkailumahdollisuuksista ja haastaa itsenstä uusiin ulottuvuuksiin! Valitse oma juttusi seikkailumatkojenvapaaehtoistöidenkielikurssienvaellusreissujensurffikoulujen ja sukelluksen joukosta. Ja jos näistä ei löydy sitä ominta juttua, selaa lisää vaihtoehtoja! Apuja sopivan seikkailun valintaan saat tietenkin aina kysymällä.

Liikkuminen paikan päällä

Jotkut maailman kolkat ovat täydellisiä bussimatkailuun, kun taas toiset suorastaan huutavat road trip -seikkailuja vuokra-autollamatkapakulla tai vaikka asuntoautolla. Toisaalla taas liikkuminen onnistuu parhaiten paikallisliikenteen kyydissä. Vaihtoehtoja on paljon, joten älä turhaan jää pohtimaan yksinäsi vaan ota yhteyttä ja kysy vinkkejä.

 

Voit aina myös tulla paikan päälle suunnittelemaan omaa unelmareissuasi. Kerro mitä haluat reissulta, niin me kerromme vaihtoehdoista ja varmistamme, että toiveesi kohtaavat budjettisi eikä sinulta lopu tekeminen kesken!

Aloita reissusuunnittelu nyt?
Varaa aika
Ota yhteyttä