• elo29

  KILROY goes to campus

  KILROY kiertää korkeakouluja elo–lokakuussa. Tule moikkaamaan ja osallistu samalla syksyn matkakilpailuun!

  Mitä, missä, häh? KILROY hyppää jälleen Frankin ja ISICin koulubussin matkaan ja suuntaa kohti korkeakouluja ja uusia opiskelijoita. Reissauksen asiantuntijat ovat mukana 10 tapahtumassa, joissa tarjonnassa on tietoutta niin matkustamiseen kuin ulkomailla opiskeluunkin liittyvissä kysymyksissä.

  Meikäläiset tunnistaa KILROY-kuteista ja todennäköisesti myös jammailevista liikkeistä - hyppää siis messiin ja voita samalla matkapalkintoja!

  Kiertueaikataulu Katso alta paikat, mistä kaikkialta KILROYlaiset voi löytää:

  30.8. JYVÄSKYLÄ JYY, avajaisemssut 31.8. TURKU Study in Turku -messut 1.9. HELSINKI SHS, Gulismässa 4.9. HELSINKI HYY, avajaiskarnevaalit 5.9. TURKU ja
  VIERUMÄKI TYY, avajais... Lue lisää
 • elo10

  Elokuun tarjouslennot - Buukkaa 28.8. mennessä

  Reissukansan iloksi jatkamme Air Francen ja KLM:n kanssa diiliyhteistyötä, mikä tarkoittaa valoa pimeneviin iltoihin! Tällä kertaa alevalikoimassa komeilevat lennot Los Angelesiin, Limaan, San Joséen ja Bogotaan. 

  Miltäpä kuulostaisi rentoutuminen Pisco Sour -lasi kädessä Perussa, värikkäiden rakennuksien ja huikean luonnon ihailu Kolumbiassa ... Lue lisää
 • elo03

  Kuka voitti KLM:n lennot Karibialle?

  Wow! Jälleen kerran osallistujien suuri määrä yllätti meidät ja kumppanimme KLM:n täydellisesti viime kuun Instagram-kilpailumme osalta. Yhdessä saimme kottua yli 4500 kilpailukuvaa #hereismyparadise-tagin taakse, ja ne olivat toinen toistaan inspiroivampia.

  Kansainvälinen raatimme on nyt kokoontunut ja vaikka suuren kuvamäärän takaa oli ha... Lue lisää
 • elo02

  18 syytä miksi kannattaa jäädä kotiin

  Haaveissa reissu Afrikassa? Siitä matkasta muotoutuu kaikella todennäköisyydellä vuoden kohokohta, mutta ennen kuin innostut liikoja, tässä muutama varoituksen sana. 

  Tämä reissu Etelä-Afrikasta Zimbabween esittee matkalaisille eteläisen Afrikan parhaimmistoa Kapkaupungin urbaanista elämänsykkeestä Viktorian putouksien majesteettisiin m... Lue lisää
 • elo01

  Instagram-kilpailu: voita 250e matkalahjakortti

  Miksi odottaa, kun nytkin ehtisi? Let's do this, and let's do it N O W!

  Me KILROYlla elämme tutkiaksemme maailmaa ja kannustamme myös muita tekemään niin kutsuttuja bucket listoja omista haaveista. Ongelmaksi usein kuitenkin muodostuu ajatus: "kyllähän sen ehtii myöhemminkin". 

  Newsflash: aika ei ole itsestäänselvyys! Sik... Lue lisää
 • elo01

  Vapaaehtoistöitä ja sukellusta Seychelleillä

  Onko sukellus tuttua hommaa ja kuulut siihen reissukansan osaan, joka haluaa seikkailla niin maalla kuin meressäkin? Kuvittele sitten itsesi täydellisiin paratiisimaisemiin Seychellien valkoisille hiekkarannoille ja kristallinkirkkaisiin vesiin! Ja samalla kun nautit käsittämättömästä kauneudesta, teet tärkeää työtä mertensuojelupr... Lue lisää
Ota yhteyttä