Voita lennot Karibialle

Voita lennot Karibialle

Reissaamista ei voita mikään – paitsi ehkä ilmainen reissaaminen! Päästä kilpailuhenkisyytesi valloilleen ja osallistu Insta-kisaan, jossa palkintona on lennot kahdelle huikealle Karibian reitille. Lennot tähän kisaan ja paratiisireissulle tarjoaa KLM. 

Kuinka osallistua kisaan?

Osallistuminen on helppoa. Käy läpi vanhoja kuviasi tai nappaa uusi, ja valitse sitten kisakuvaksi yksilö, joka edustaa näkemystäsi paratiisista. Voit tulkita tämän tarkoittavan mitä tahansa, mikä vain on se oma paratiisisi. Liitä mukaan lyhyt tekstikuvaus, mikä kuvassa tekee siitä henkilökohtaisen paratiisisi. 

Osallistuaksesi kisaan toimi seuraavasti:

  1. Seuraa @KILROYta Instagramissa
  2. Tägää paratiisikuvasi #hereismyparadise ja @kilroyfinland
  3. Jaa ja tägää kuvasi Instagramissa ennen 31.7.2017. Muista kilpailutunnisteet #hereismyparadise ja @kilroyfinland.

Huomaathan, että Instagram-profiilisi tulee olla julkinen, jotta näemme tägäämäsi reissukuvat!

Mistä kisataan?

Jos raatimme valitsee sinut voittajaksi, sinua odottaa todellinen seikkailu! Karibian värit, rytmit ja maut odottavat voittajaa: nouse kyytiin ja lennä Alankomaille kuuluville Aruban, Curacaon ja Sint Maarten saarille Karibialla.

Multi stop - Karibian paratiisi

Multi stop - Karibian paratiisi
Voita lentoliput tälle huikealle Karibian reitille. Täydellisiä biitsejä, hulppeat pinnanalaiset näkymät, tyrmäävän kaunista luontoa ja rentoa elämänmenoa. Näihin maisemiin on helppoa uppoutua ja unohtua vaikka pidemmäksikin aikaa!
Lue lisää

 

 


Kilpailun säännöt ja ehdot:

Kilpailuaika: Kilpailu alkaa 3.7.2017 ja päättyy 31.7.2017. Kilpailuosallistumisten tulee olla julkaistu ohjeiden mukaisesti klo 23.59 mennessä (Keski-Euroopan aikavyöhykkeen mukaisesti).

Osallistumisoikeus: Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa tai Norjassa pysyvästi asuvat, yli 18-vuotiaat reissaamisesta kiinnostuneet. KILROYn ja KLM:n työntekijät ja työntekijöiden perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun. 

Osallistujan Instagram-profiilin tulee olla julkinen. 

Kilpailuun voi osallistua vain omilla valokuvilla. Ilmoittamalla kuvan kilpailuun osallistuja takaa, että hänellä on oikeudet kuvaan, ja että mahdolliset muut kuvassa esiintyvät henkilöt hyväksyvät kuvan käytön kilpailussa sekä kuvan mahdollisen muun käytön näissä säännöissä mainituilla tavoilla. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden poistaa loukkaavat tai muutoin epäasialliseksi katsomansa kuvat kilpailusta.

Palkinto: Palkintoja on jaossa yksi (1) kappale neljän maan (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja) osallistujien kesken. Palkintomatka on kahden (2) hengen multi stop -lennot Karibialle. Palkinnon arvo on n. 2200 €.

Kilpailun voittaja saa 2 kappaletta KLM:n economy-luokan lippua reitille 

  • Helsinki - Amsterdam - Aruba - Curacao - Saint Maarten - Amsterdam - Helsinki.

Palkintomatkan ehdot: Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muihin tuotteisiin. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi antaa tai myydä eteenpäin. Palkintomatkan muut kustannukset ennen matkaa (kuten matkavakuutus) ja paikan päällä (kuten majoitus) ovat voittajan vastuulla. 

Matkustusaika: Palkintomatkan matkustusaika on rajoitettu ajalle 1.8.2017 - 24.12.2018. Palkintolentoja ei voi käyttää ajalla 20.12.2017 - 5.1.2018. Matka tulee varata KILROYlta viimeistään 24.12.2017. Jos voittaja ei pysty matkustamaan tänä aikana, kilpailun raati valitsee uuden voittajan. 

Voittajan valinta ja julkistaminen: Voittajakuva valitaan kaikkien Instagramissa ohjeiden mukaisesti (tägit #hereismyparadise ja @kilroyfinland), kilpailuaikana jaettujen kuvien kesken. Voittajan valitsee KILROYn työntekijöistä ja KLM:n edustajan muodostama raati. Kukin osallistuja voi osallistua kilpailuun korkeintaan kolmella (3) kuvalla.

Voittajaan otetaan yhteyttä Instagramin kautta kilpailuajan loputtua. Voittajan nimi, Instagram-profiili sekä voittokuva julkaistaan myös KILROYn verkkosivuilla ja mahdollisesti myös muissa KILROYn omissa mediakanavissa.

Passi, viisumi, rokotukset ja matkavakuutus: Voittajalla sekä hänen matkakumppanilla tulee olla voimassaolevat passit. Voittaja ja hänen matkakumppaninsa hoitavat itse mahdollisesti vaadittavat viisumijärjestelyt. Niin ikään rokotukset ja matkavakuutukset ovat kilpailun voittajan ja tämän valitseman matkakumppanin omalla vastuulla.

Kuvien käyttö: KILROYlla on oikeus julkaista ja hyödyntää kaikkia kilpailukuvia kilpailuun liittyvässä uutisoinnissa ja mainonnassa Facebookissa ja KILROYn nettisivuilla ilman erillistä korvausta kilpailuaikana ja sen jälkeen. Julkaistujen kuvien yhteydessä ilmoitetaan Instagram-profiilinimi.

Kilpailusääntöjen ja -ehtojen hyväksyntä
Ilmoittamalla kuvan tähän kilpailuun, osallistujat hyväksyvät automaattisesti nämä ehdot.

Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

 

Yhteistyössä

Kl Logo 

Ota yhteyttä