3 tapaa katsoa maailmaa uudesta vinkkelistä

3 tapaa katsoa maailmaa uudesta vinkkelistä

Liataan kädet yhteisen hyvän puolesta, hikoillaan hymyillen ja laitetaan hösseliksi porukalla! Vapaaehtoistyö Afrikassa tarjoaa uuden kuvakulman maailmaan ja reissaamiseen. 

Vapaaehtoistyö ulkomailla on oiva tilaisuus kokeilla jotakin tavallisesta arjesta poikkeavaa ja kerryttää samalla monenmoisia taitoja. Vapaaehtoistöissä näet maailmaa, tutustut ihmisiin ja kulttuureihin, harjaannutat kielitaitoasi ja tietenkin pidät hauskaa! Kokemus näyttää hyvältä myös ansioluettelossa: kansainvälinen työkokemus, monikulttuurisessa työryhmässä toimiminen, itsensä haastaminen, joustava ja sopeutuva työntekijä…

KILROYlla on monenlaisia ja -pitusia vapaaehtoisprojekteja ulkomailla, joista tässä esittelemme 3 valikoitua kohdetta Afrikasta! Projektit sisältävät kaiken paikan päällä, ja lennoista erinomaisia vaihtoehtoja tarjoaa mm. Turkish Airlines.  

1. Etelä-Afrikka: Eläintensuojelua villikissakeskuksessa

Wild Cat Centre, Kimberley

Etelä-Afrikan villikissakeskus (wild cat centre) sijaitsee Vapaavaltion ja Pohjois-Kapin provinssien rajalla. Keskus on koti lukuisille pienille ja suurille kissaeläimille, kuten leijonille ja villikissoille. Vapaaehtoisprojektit täällä kestävät reilusta parista viikosta noin 30 viikkoon.

Eri projekteissa työskentelylle on määritelty omat minimikestot, mutta muutoin vapaaehtoisreissusi pituus on vain sinusta itsestäsi kiinni. Mitä kauemmin pystyt työskentelemään, sitä enemmän saat irti kokemuksesta vapaaehtoisena, ymmärryksesi projektisi luonteesta kasvaa ja saat vastuullisempia tehtäviä!

Sijainti: Kimberley (Johannesburg), Etelä-Afrikka
Kesto: min. 17 päivää
Hinta: alk. 970 €
Lennot: Turkish Airlines alk. 749 € (helmikuu 2018)

>> Lue lisää Wild Cat Centre -projektista

2. Seychellit: Yhdistä vapaaehtoistyöt ja sukellus

  
Kuvittele itsesi upealle, valkohiekkaiselle saarelle, missä luonnonsuojelu tapahtuu sukeltaen kristallinkirkkaissa vesissä. Kyllä se on näinkin mahdollista, muun muassa Seychelleillä! 

Tässä merisuojeluprojektissa vapaaehtoiset keräävät tietoa muun muassa korallien nykytilasta ja merikilpikonnien elintavoista. Lisäksi vapaaehtoiset osallistuvat merialueiden siistimiseen sekä ympäristönsuojeluohjelman kehittämiseen. 

Sijainti: Mahen saari, Seychellit
Kesto: min. 29 päivää
Hinta: alk. 2870 €
Lennot: Turkish Airlines alk. 769 € (helmikuu 2018)

>> Lue lisää Marine Conservation Expedition -projektista

3. Etelä-Afrikka: Jalkapalloa katulapsien kanssa

 
Streetwise Soccer
, rakkaudesta jalkapalloon. Tämän vapaaehtoisprojektin tavoitteena on hyödyntää jalkapalloa lasten ja nuorten kanssa työskentelyssä: rakentaa vähäosaisten nuorten itseluottamusta jalkapallon avulla. Lähde Etelä-Afrikkaan katsomaan, onko urheilu tosiaan se yhdistävä voima, joka tuo ihmiset yhteen yli kansallisten, uskonnollisten kulttuuristen ja taloudellisten rajojen. 

Projektiin osallistuaksesi sinun tulee, luonnollisesti, hallita jalkapallon salat. Kärsivällisyys ja ystävällisyys tulevat myös tarpeeseen. Työskentelet valmentajien apuna ja lasten tukena. Projektissa autetaan nuoria määrittelemään itsellensä tulevaisuuden tavoitteet. Lue myös Villen omakohtainen kokemus projektista täältä!

Sijainti: Kapkaupunki, Etelä-Afrikka 
Kesto: min. 18 päivää
Hinta: alk. 1018 €
Lennot: Turkish Airlines alk. 799 € (helmikuu 2018)

>> Lue lisää Streetwise Soccer -projektista

  

Asintuntijareissajistamme löytyy omat ekspertit vastaamaan myös vapaaehtoistöistä ulkomailla. Varaa siis itsellesi oma aika puhelinkeskustelulle tai tapaamiselle myymälässä. Kysy kaikki mahdolliset kysymyksesi ja kuule vastaukset niihinkin, joita et vielä osannut edes ajatella. Samalla saat vinkit lennoista, vakuutuksista ja muista käytännön asioista. 

Kiinnostuitko vapaaehtoistöistä?
Lähetä viesti

  

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä