• heinä31

  3 tapaa katsoa maailmaa uudesta vinkkelistä

  Liataan kädet yhteisen hyvän puolesta, hikoillaan hymyillen ja laitetaan hösseliksi porukalla! Vapaaehtoistyö Afrikassa tarjoaa uuden kuvakulman maailmaan ja reissaamiseen. 

  Vapaaehtoistyö ulkomailla on oiva tilaisuus kokeilla jotakin tavallisesta arjesta poikkeavaa ja kerryttää samalla monenmoisia taitoja. Vapaaehtoistöissä näet maailmaa, tutustut ihmisiin ja kulttuureihin, harjaannutat kielitaitoasi ja tietenkin pidät hauskaa! Kokemus näyttää hyvältä myös ansioluettelossa: kansainvälinen työkokemus, monikulttuurisessa työryhmässä toimiminen, itsensä haastaminen, joustava ja sopeutuva työntekijä…

  KILROYlla on monenlaisia ja -pitusia vapaaehtoisprojekteja ulkomailla, joista tässä esittelemme 3 valikoitua kohdetta Afrikasta! Projektit sisältävät kaiken paikan päällä, ja lennoista erinomaisia vaihtoehtoja ta... Lue lisää
 • heinä10

  Kysymyksiä & vastauksia reissaamisesta

  Kysyttävää reissaamisesta? Tässä muutamia kysymyksiä vastauksineen alkuun ja loput voit sitten kysyä itse reissuasiantuntijoiltamme!

  Olemme kasanneet tähän joitakin yleisempiä kysymyksiä niin matkasuunnitteluun kuin asiantuntijoidemme omiin reissukokemuksiin liittyen. Reissuasiantuntijamme vastaavat omakohtaisella kokemuksella näihin ja... Lue lisää
 • heinä05

  Lähdössä reissuun ensimmäistä kertaa?

  Olet ehkä haaveillut reissaamisesta jo tovin, mutta konkreettinen suunnittelu on vielä odottanut rohkeutta, sopivaa ajankohtaa, matkakassan karttumista tai mitä näitä syitä nyt onkaan. Mutta nyt, nyt on aika tarttua toimeen ja hoitaa suunnitelmat eteenpäin!

  Ihan näin alkuun todettakoot, että me KILROYlaiset ollaan itse asiassa kateellisia kai... Lue lisää
 • heinä04

  Kuuba: se Karibian kaunotar

  Historian havinaa ja rustiikkisen kauniita rakennuksia. Jokainen katu ja kadunkulma täynnä tarinoita ja livemusiikkia. Lisää sekoitukseen vielä pari pulloa rommia ja kuumaa tanssivääntöä salsaklubeilla, ja Havannan olemus alkaa olla siinä. Tervetuloa Kuubaan!

  Kauhistuttavat massaturistikohteet? Kaipaatko reissuusi hieman tavanomaista enemmän potkua ja väriä... Lue lisää
 • heinä01

  Voita lennot Karibialle

  Reissaamista ei voita mikään – paitsi ehkä ilmainen reissaaminen! Päästä kilpailuhenkisyytesi valloilleen ja osallistu Insta-kisaan, jossa palkintona on lennot kahdelle huikealle Karibian reitille. Lennot tähän kisaan ja paratiisireissulle tarjoaa KLM. 

  Kuinka osallistua kisaan? Osallistuminen on helppoa. Käy läpi vanhoja kuviasi tai nappaa uusi, ja valitse sitte... Lue lisää
 • kesä28

  Kuinka valmistautua vaellusreissua varten?

  By Ville
  Vaellus on yksi parhaista tavoista nähdä ja kokea luontoa, sillä kävellessä et varmasti etene liian nopeasti onnesi ohi. Vaikka matkan varrella meno saattaa tuntua raskaalta, vaihtuvat hikipisarat otsalla ja hapot jaloissa reitin kohokohdalla hengen salpautumiseen maailman upeimpien maisemien edessä. 

  Näille upeille paikoille p... Lue lisää
Ota yhteyttä