Lisäys bucket-listalle: Väli-Amerikka

Lisäys bucket-listalle: Väli-Amerikka

Onko Väli-Amerikka vielä jostain syystä raapustamatta bucket-listallesi? Jos näin on päässyt käymään, niin nyt on korkea aika korjata lipsahdus. Vaellusta vuoristossa, snorklausta tropiikissa, rentoa loikoilua hiekkarannoilla... Hanki hetkellinen parannus taas nousseeseen matkakuumeeseesi: tartu tilaisuuteen ja varaa itsellesi reissu Väli-Amerikkaan!

Lentoreitti:

Helsinki – Mexico City – San Jose // Panama City – Helsinki


// = matkaa maitse Panama Experience -seikkailulla.

Tällä kertaa esittelylistlle yltänyt reissumme starttaa Mexico Citystä, jossa saat ensikosketuksen eloisaan ja värikkääseen elämäntapaan ja lämminsydämisiin paikallisiin. Pörrää hetki Meksikon vilinässä ennen kuin jatkat matkaa Costa Rican puolelle. San Josesta alkaakin sitten pariviikkoinen seikkailu, jonka pääte-etappi on aina Panama Cityssä asti. Lataa akkuja vielä hetki jos toinenkin Panaman palmujen alla, ennen kuin aloitat paluumatkan kohti Suomea.

1. Mexico City, Meksiko

Haikailitpa sitten biitsien tai adrenaliinipiikkien perään, Meksiko City on loistava lähtöviiva tälle seikkailulle. Kun kaupungin väkiluku kipuaa yli 20 miljoonan asukkaan, puhutaan jo yhdestä maailman suurimmista kaupungeista, joten vilinä, väri ja elämänmeno on taattua! Vieraile kaupungin useissa kirkoissa ja museoissa, tutustu Meksikon kiehtovaan historiaan ja käppäile valtavassa Chapultepec-puistossa, jota muuten kutsutaan myös metsäksi sen valtavan koon takia. Ja kun metropolin syke alkaa väsyttää ja savusumu ärsyttämään, siirry kaupungin ulkopuolelle vetämään henkeä koloniaalisiin kyliin.

2. San Jose, Costa Rica

Costa Ricaa voi huolettaa nimittää maailman parhaaksi reppureissukohteeksi! Dynaaminen pääkaupunki San José on luonnollinen aloituspaikka Costa Rican tutkimusmatkalle: hyödynnä tarjonnan paljous ja kiertele idyllisissä putiikeissa ja kahviloissa ja käy tarkistamassa Central Marketin meno. Tästä eteenpäin jatkat reissua pienryhmässä, joten valmistaudu tutustumaan mahtavaan reissuporukkaan ja kokemaan jotakin ainutlaatuista matkalla Panamaan!

3. San Jose - Panama City

San Josésta otatte porukalla suunnaksi ikonisen Panaman kanavan: edessä on 14 päivää huikeita hetkiä, biitsejä sekä Karibianmeren että Tyynenmeren puolella, upeita saaria, trooppisia pilvimetsiä ja leppoisia jameja rantakahviloissa. Hyödynnä kaikki mahdolliset aktiviteettimahdollisuudet ja ylitä itsesi uusien kokemuksien äärellä. Tämä reissu on täydellinen yhdistelmä järjestettyä menoa, valinnan varaa ja yksin reissaamisen vapautta!

Lue lisää 2 viikon unelmareissusta!

Lue lisää 2 viikon unelmareissusta!
14 päivää
Lue koko 14 päivän reissukuvaus ja tiedät tarkkaan, mitä kaikkea upeaa on luvassa matkalla Costa Ricasta Panamaan! Upeita biitsejä ja aktiviteetteja - tästä paketista löytyy kaikkea!
Lue lisää

Myyntiaika: 6.6.–30.6.2017 
Matkustusaika: 1.9.217–28.1.2018

4. Panama City, Panama

Tervetuloa legendaarisen Panaman kanavan maisemiin! Kanava, betonirakennelmat ja rahtialukset eivät ehkä heti kuulosta näkemisen arvoiselta kohteelta, mutta kun mietit asioiden mittakaavaa, projektiin laitettuja työtunteja ja kanavan historiallista ja taloudellista merkitystä, et yksinkertaisesti voi muuta kuin haukkoa henkeä ihmetyksestä. Siksipä Panaman kanava on löytänyt tiensä myös tälle listalle itse Panaman Cityn rinnalla.

Panama City on loistava lopetus tälle reissulle, sillä kaupunki on mahdollisesti koko Väli-Amerikan mielenkiintoisin kaupunki. Vieraile kaupungin lukuisissa historiallisissa kohteissa, polta loputkin matkarahat shoppaillessa tai loikoile hiekkarannalla auringon lämmössä ennen kun ilta pimenee ja siirryt Panaman vilkkaaseen yöelämään! Muista testata herkulliset margaritat...  


Koko tämä Väli-Amerikan seikkailu

Alk. 1791€ / hlö
Koko tämä Väli-Amerikan seikkailu
Varaa ajalla 6.-30.6.2017!
Hinta sisältää lennot Helsingistä Meksikoon, Meksikosta Costa Ricaan ja Panamasta takaisin Helsinkiin. Lentojen lisäksi hintaan sisältyy "Panama Experience" -seikkailumatka tarjoushintaan.
Kysy lisää!

 

Jäikö tässä vielä asioita auki ja kysymyksiä vastaamatta? Ota ihmeessä yhteyttä ja kysy pois, niin täytetään aukot tämän reissun kuin minkä muunkin osalta. Biitsillä nähdään! 

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä