Reppureissausta Väli-Amerikassa

Reppureissausta Väli-Amerikassa

Väli-Amerikka on paikka, jossa reissaajan vastaanottaa kuvankauniit hiekkarannat, lumoavat, vehreät sademetsät, muinaiset maya-rauniot, rikas eläimistö ja kiehtovat, värikkäät kulttuurit. Väli-Amerikalla todellakin on paljon tarjottavaan ja harva maailmankolkka vetää vertojaan sille reppureissauskohteena – mitä muuta vielä muka kaipaat?

Jos haaveilet ultimate-kokemuksesta Väli-Amerikassa, suosittelemme ehdottomasti, että reissaat maasta toiseen maitse lentämisen sijaan. Hyvä alku reissusuunnitelmille on esimerkiksi tämä parin viikon kattaus Costa Ricasta Panamaan. Ja jos kaipaat vielä lisäsyitä matkasuunnitelmien muuttamiseksi toiminnaksi, saat nyt 15 % hintaa ala, kun buukkaa kesäkuun loppuun mennessä!

Myyntiaika: 6.–30.6.2017
Matkustusaika: 1.9.2017–28.1.2018

Panama Experience 15% alella

Alk. 849€
Panama Experience 15% alella
Buukkaa ajalla 6.-30.6.2017
Koe todellisia Väli-Amerikan elämää tällä seikkailulla. Pistä tanssiksi San Josèssa, vieraile kahviplantaaseilla Boquetissa, ja nouse surffilaudalle Santa Catalinassa. Valmistaudu ikimuistoisiin hetkiin!
Lue lisää

Panama Experience

Tämän 14 päivän reissun aikana matkaat Costa Ricasta Panamaan kirjaimellisesti Amerikkojen välivaiheilla. Pääset käsiksi Väli-Amerikan parhaaseen aktiviteettitarjontaan ja tutustut samalla joukkoon samanhenkisiä reissaajia ympäri maailman. Vaikka meillä ei olekaan kristallipalloa, voimme silti luvata melkoisella varmuudella, että tämä reissu ja sen seikkailut ovat hetkiä, joita muistelet vielä pitkään!

Reissureittisi Väli-Amerikassa:

Päivä #1: San José

Reppureissu Väli-Amerikassa - San José, Costa Rica - KILROY
Matkanteko starttaa Costa Rican pääkaupungista San Josésta. Kannattaa saapua paikan päälle jo pari päivää ennen seikkailumatkan alkua, jotta ehdit nukkua aikaeron rasituksen pois ja tutustua kaupunkiin rauhassa niin päivä- kuin ilta-aikaakin. Kiertele päivällä nähtävyyksiä bongaillen ja paikallista arkea aistien ja valitse illalla omasi lukuisten tanssipaikkojen ja klubien joukosta.

San Josélla on tarjottimellaan monia yllätyksiä ja pieniä yksityiskohtia, jotka saavat reissaajan hymyilemään: aina oppii jotakin uutta. Tiesitkö esim., että täällä päin maailmaa taksit ovat kirkkaan punaisia?

Päivä #2 & #3: Puerto Viejo de Talamanca

Reppureissu Väli-Amerikassa - Puerto Viejo de Talamanca, Costa Rica - KILROYSan Josésta matkanteko alkaa todenteolla, kun suuntaatte Puerto Viejo de Talamancan hulppeisiin maisemiin, Costa Rican Karibianmeren puoleiselle rannikolle. Omaksu reggae-rytmit ja nauti laiskoista päivistä paratiisissa. Jos auringossa loikoilu ei riitä tyydyttämään menohalujasi, vuokraa surffilauta ja kauho aaltoihin!

Päivä #4, #5 & #6: Bocas del Toro

Reppureissausta Väli-Amerikassa - Bocas del Toro, Panama - KILROY
Reissun neljäntenä päivänä ohjelmassa on rajanylitys Panaman puolelle ja Bocas del Toro. Vehreää kasvustoa, kirkasta vettä ja loistavat snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet. Tätä paikka voisi joku jopa paratiisiksi kutsua. Bocas del Toron saarijono on jotakin, johon on vaikea varautua etukäteen, joten varaudu vain hämmästymään. Ja kun nyt olet paikan päällä, älä missaa Red Frog -biitsiä, joka on saanut nimensä pieniltä punaisilta sammakoilta, jotka asustavat läheisessä metsässä. 

Päivä #7 & #8: Boquete 

Reppureissulla Väli-Amerikassa - Boquete, Panama - KILROY
Karibianmeren tunnelmien jälkeen on aika siirtyä Panamaa mannermaan puolelle. Matkaa ylänköjen läpi Boqueten kaupunkiin, joka tunnetaan muuten myös Panaman seikkailupääkaupunkina. Luvassa on siis aktiivista menoa! Hyppää kumiveneeseen ja syöksy kuohuihin, nouse ratsaille ja suuntaa luontoon, tai lähde vaeltamaan pilvimetsään. Boquete on niin ikään loistava paikka vierailla yhdellä Panaman suurimmilla kahviplantaasilla. 

Päivä #9, #10 & #11: Santa Catalina

Reppureissulla Välli-Amerikasssa - Santa Catalina, Panama - KILROY
Seuraavaksi ohjelmassa on siirtyminen Tyynenmeren rannikolle Santa Catalinan maisemiin. Santa Catalina oli pitkään vain seikkailuhenkisten surffreiden salainen spotti, mutta pikkuhiljalleen paikalle on löytänyt tiensä myös muut ja alue tunnetaan nykyisin yhtenä Väli-Amerikan parhaimpana surffipaikkana. Suosiostaan huolimatta kaupunki on säilyttänyt viehätysvoimansa eikä massaturismista ole vielä ainakaan tietoakaan. Joten nauti kotoisan kalastajakylän rauhasta vielä, kun siihen on majhdollisuus!

Päivä #12, #13 & #14: Panama City

Reppureissu Väli-Amerikassa - Panama City - KILROY
Matkanteko tämän reissun puitteissa päättyy Panama Cityyn, Panaman pääkaupunkiin. Panama City on mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta, tarditiota ja moderniutta. Ota ilo irti kaupungin vilkkaasta yöelämästä, shoppausmahdollisuuksista ja tietenkin kannattaa käydä hämmästelemässä Panaman kanaalia.

 

Valmiina Väli-Amerikkaan rinkkasi kanssa? No sitähän mekin! Ota yhteyttä, niin saat vielä lisävinkit ja vastaukset mahdollisiin mietityttäviin kysymyksiisi, ja saat reissusuunnitelmiisi vauhtia!

Ota yhteyttä