• kesä13

  Lisäys bucket-listalle: Väli-Amerikka

  Onko Väli-Amerikka vielä jostain syystä raapustamatta bucket-listallesi? Jos näin on päässyt käymään, niin nyt on korkea aika korjata lipsahdus. Vaellusta vuoristossa, snorklausta tropiikissa, rentoa loikoilua hiekkarannoilla... Hanki hetkellinen parannus taas nousseeseen matkakuumeeseesi: tartu tilaisuuteen ja varaa itsellesi reissu Väli-Amerikkaan!

  Lentoreitti:

  Helsinki – Mexico City – San Jose // Panama City – Helsinki
  // = matkaa maitse Panama Experience -seikkailulla.

  Tällä kertaa esittelylistlle yltänyt reissumme starttaa Mexico Citystä, jossa saat ensikosketuksen eloisaan ja värikkääseen elämäntapaan ja lämminsydämisiin paikallisiin. Pörrää hetki Meksikon vilinässä ennen kuin jatkat matkaa Costa Rican puolelle. San Josesta alkaakin sitten pariviikkoinen seikkailu, jonka pääte-etappi on aina Panama Cityssä ast... Lue lisää
 • kesä13

  Reppureissausta Väli-Amerikassa

  Väli-Amerikka on paikka, jossa reissaajan vastaanottaa kuvankauniit hiekkarannat, lumoavat, vehreät sademetsät, muinaiset maya-rauniot, rikas eläimistö ja kiehtovat, värikkäät kulttuurit. Väli-Amerikalla todellakin on paljon tarjottavaan ja harva maailmankolkka vetää vertojaan sille reppureissauskohteena – mitä muuta vielä muka kaipaat?

  Jos haaveilet... Lue lisää
 • kesä08

  Reissaa ja hanki kielitaito samalla kertaa!

  Onko Väli-Amerikka ollut pohdinnoissasi, mutta epäröit mahdollisen kielimuurin takia? Kielitaidottomuudelle voi tehdä vaikka mitä, joten lopeta turha empiminen. Itse asiassa se, ettei espanja vielä suju soljuvasti on nimenomaan yksi hyvä lisäsyy lähteä reissuun Väli-Amerikkaan! 

  Voit toki opiskella espanjaa myös kotoa käsin, mutta parempi, ja t... Lue lisää
 • kesä02

  5 vapaaehtoisprojektia vuodelle 2017

  Joillekin ehkä sopii nopeatahtinen paikasta toiseen poukkoilu, nähtävyydeltä nähtävyydelle juokseminen, mutta meidän suositus on ehdottomasti vetää henkeä – ainakin silloin tällöin.

  Pysähdy hetkeksi tutustumaan paikalliseen elämänmenoon pintaa syvemmältä ja täysin uudesta vinkkelistä. Tämä onnistuu esimerkiksi tekemällä vapaaehtoistöitä,... Lue lisää
Ota yhteyttä