Värikäs kiertomatka Brasiliassa

Värikäs kiertomatka Brasiliassa

Menevät sambakarnevaalit, vehreät sademetsät ja eteeriset hiekkarannat - niistä on värikäs kiertomatka Brasiliassa tehty. Hyppää siis seikkailuun ja lumoudu Brasilian ystävällisistä ihmisistä ja letkeästä tunnelmasta! LATAM Airlines kuljettaa sinut nopeasti ja turvallisesti perille.

13 päivän rentoutuminen Brasiliassa

Tällä parin viikon kiertomatkalla Brasiliassa tutustut maan uniikkiin luontoon, sykkivään Rion kaupunkielämään sekä rannikon upeisiin nähtävyyksiin. Matkaan mahtuu myös rentoutumista pienemmissä spoteissa, snorklausta kristallinkirkkaissa vesissä sekä trekkausta viidakon siimeksessä.

Manaus

Reissu starttaa Amazon-joen varrella sijaitsevasta Manauksen kaupungista, joka on portti alueen sademetsien monimuotoiseen luontoon. Tee reissu Amazonin sademetsän siimekseen, ja melo viidakon keskellä tropiikin rauhallisesta ja eteerisestä tunnelmasta nauttien. Etsitkö eksoottista päiväunispottia? Ripusta riippumatto sademetsän sydämeen ja rentoudu eksoottisten lintujen sirkuttaessa suloisesti ympärilläsi. Tämä reissu on täynnä once-in-a-lifetime kokemuksia.

Rio de Janeiro

Matka jatkuu lennolla Rioon, jonka ainutlaatuinen charmi vie sinut takuulla mennessään. Iloiset ihmiset, aurigonpaiste ja rento rantaelämä - mitä muuta sitä lomaltaan voi enää toivoa? Tutustu metropolin nähtävyyksiin opastetulla kaupunkikierroksella, ja lataa akkuja venereissulla pitkin Costa Verden rantaviivaa. Snorklaa kirkkaan turkoosissa vedessä ja nauti kaupungin käsinkosketeltavasta positiivisuudesta!

Paraty

Seuraavaksi reissataan historialliseen Paratyn rannikkokaupunkiin, jota pääset ihastelemaan mukulakivikatuja tallaillen. Se sijaitsee 200 kilometrin päässä Riosta, ja on sekä paikallisten että turistien suosima matkakohde. Pakene arkea tutustuen kaupungin uniikkiin historiaan, rentoutuen yhdellä sen monista rannoista ja nauttien erinomaisesta ruoasta! 

Ilha Grande

Ilha Grande = se täydellinen päätöskohde pidemmälle reissulle! Vaikka saari onkin nimensä mukaisesti yksi Brasilian suurimmista saarista, ei sieltä kuitenkaan löydy kuin muutama pieni kylä. Heittäydy siis hiekkarannalle auringon lämitettäväksi ja nauti rauhasta oman pousadan verannalla, tai jatka vaihtoehtoisesti aktiviteettilomaasi vaikkapa sukelluskurssilla! Ilha Grandella löytyy tekemistä ihan jokaiselle.

Brasilian kiertomatka

Alk. 1968,- / HLÖ
Brasilian kiertomatka
Kesto: 13 päivää
Koe Brasilia pienoiskoossa tällä 13 päivän kiertomatkalla! Hinta sis. LATAM Airlines multilennot (Helsinki-Manaus-Rio de Janeiro-Helsinki), esitellyt seikkailut, majoituksen, kuljetukset ja suurimman osan ruokailuista.
Kysy lisää reissusta ja pyydä tarjous

Hintaesimerkki lähtöpäivälle 15.11.2017 ja opiskelijoille alle 36 vuotta ja nuorille alle 26 vuotta. ISIC/IYTC kortti vaaditaan. Matkoja saatavissa myös muille päiville ja kaiken ikäisille. 

Reissuun kuuluvat seikkailut:

 

  

Matka Brasiliaan?
Ota yhteyttä!
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä