• touko24

  Esittelyssä: Kolumbia ja Panama

  Upea luonto. Värikkäät kaupungit. Maaginen kieli ja kulttuuri. Mistäpä ei latinalaisen mantereen maissa tykkäisi? Erityisesti Panamassa ja Kolumbiassa on jokaiselle jotakin, eivätkä ne syyttä löydy useampaankin otteeseen reissaajien "to visit"-listalta. 

  1. Panama | Luontoa ja kristallinkirkkaita vesiä Kun puhutaan Väli-Amerikan upeimmista paikoista, nousee Panama monen matkaajan top-listalle. Maa onkin kasvattanut tasaisesti suosiotaan matkakohteena, mutta silti onnistunut pitämään parhaat palansa vielä massaturismilta piilossa - ja sehän meille sopii! Vaella Panaman upeissa metsissä, snorklaa kristallinkirkkaissa vesissä ja maista aamiaispöydässä ero tuoreeltaan jauhetun ja pussista otetun kahvin välillä. Et tule katumaan.

   

  2. Kolumbia | Viidakkoja ja kadotetun kaupungin metsästystä 
  Kielikouluja, vapaaehtoistöit... Lue lisää
 • touko10

  Värikäs kiertomatka Brasiliassa

  Menevät sambakarnevaalit, vehreät sademetsät ja eteeriset hiekkarannat - niistä on värikäs kiertomatka Brasiliassa tehty. Hyppää siis seikkailuun ja lumoudu Brasilian ystävällisistä ihmisistä ja letkeästä tunnelmasta! LATAM Airlines kuljettaa sinut nopeasti ja turvallisesti perille.

  13 päivän rentoutuminen Brasiliassa Tällä parin viikon kiertomatk... Lue lisää
 • touko02

  Mitä hyötyä vapaaehtoistöistä on?

  Sukeltaminen on yksi mielenkiintoisimmista ja upeimmista aktiviteeteista, johon voit reissatessa hurahtaa – erityisesti Filippiineillä. Pinnan alla on kokonaan uudenlainen, mielettömän kaunis maailma, joka on kaikesta erilaisuudestaan huolimatta kiinteästi yhteydessä pinnan yläpuoliseen elämään.

  Maailman meret ovat massiivisesta koostaan huolima... Lue lisää
 • touko01

  Helppo startti Filippiinien reissulle!

  Jollet suunnittele lomailua kotiosoitteessasi, tarvitset kaikella todennäköisyydellä jonkin sortin kuljetusta päämäärääsi. Ei sillä, etteikö kotonakin voisi seikkailla ja ottaa tuntumaa eri kulttuureihin: sen kuin vain avaat keittokirjasta uuden sivun, valikoit Sporifysta maailmanmusiikin soittolistan, säädät lämmityksen täysille... äsh, mitä itsepetos... Lue lisää
 • touko01

  Filippiinit - yksi seikkailu, viisi kohokohtaa

  Tämä on seikkailu, jota ei ole järkevää jättää kokematta! Reissu on suunniteltu reissukansalaisille, joita puhuttelee rantaelämä ja kaikenmoiset vesiaktiviteetit. Ja kun Filippiineillä on tuhansien ja taas tuhansien saarien myötä rantaviivaa vaikka kuinka, on Filippiinit luonnollinen valinta reissukohteeksi.

  Kesto: 10 päi... Lue lisää
Ota yhteyttä