Yksin ja ryhmässä tarjousreissut


Etkö ole vielä päättänyt, minne suunnata tänä vuonna? Ei hätää, meillä on hyviä ehdotuksia vuoden 2017 reissu-unelmien toteuttamiseen! Oletko yksin matkahaaveidesi kanssa? Ei hätää siinäkään tapauksessa: buukkaa itsellesi paikka seikkailuporukasta! Ja mikä parasta: toimi nopeasti, tee varauksesi ennen 31.1. ja säästät 15% seikkailumatkan hinnasta! 

Miksipä ei - YOLO!

Nuoret ennakkoluulottomat seikkailijat ovat toimineet inspiraationa näitä seikkailuja suunnitellessamme. Hyppää mukaan ja käytä rahasi juuri niihin kokemuksiin kuin haluat. Nämä reissut ovat nopealiikkeisille reissaajille, jotka haluavat nähdä paljon lyhyessä ajassa. Pakkaa mukaasi avoin mieli, paljon hyvää energiaa ja hyvät vaelluskengät ja liity riehakkaaseen joukkoon! Sinulla on koko loppuelämäsi aikaa himmailla. Elä täysillä. Nyt. 

Reissuun soolona? 

Itse asiassa ihan sama. Olitpa sitten suunnittelemassa reissua yksin, kaksin tai porukalla, näillä ryhmäreissuilla on hyvä meno. Mutta erityisesti nämä seikkailut ovat omiaan sooloreissaajille: liity joukkoon, tutustu uusiin ihmisiin, nauti sosiaalisuudesta ja yksinkertaisesti pidä hauskaa. Huomaat nopeasti, kuinka yksin reissaaminen tarkoittaa lähinnä yksin lentokentälle menoa – sen jälkeen maailmalta kyllä löytyy seuraa!

Kaikki nämä alereissumme alkavat ryhmäkokoontumisella. Heti alkuun tapaat muut, ympäri maailmaa samalle seikkailumatkalle paikkansa varanneet, jotka kaikki ovat innokkaita tutustumaan toisiinsa ja valmiina kokemaan jotakin ainutlaatuista. Tien päällä porukastanne muotoutuu nopeasti tiivis matkaperhe, jonka kanssa näet toinen toistaan huikeampia maisemia ja jaat toinen toistaan hauskempia hetkiä.

Alennus Pohjois-Amerikan matkoista - KILROY

Selaa alta tarjousreissujemme TOP 3 ja buukkaa paikkasi ennen tammikuun loppua säästääksesi selvää rahaa! Varaa nyt ja matkusta ennen 30.9.2017.  

 

Länsirannikko
"Best of the West" - 15 päivää - Alkaa Losista, päättyy Losiin

Best Of The West - Tarjousreissu
"Best of the West" kohokohdatLos Angeles, San Diego, Joshua Treen kansallispuisto, Lake Havasu City, Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley, Sierra Nevadas, Yosemiten kansallispuisto, San Francisco, Monterey ja Morro Bay.

15% hinnasta pois jos varaat paikkasi ennen 31.1.2017. Matkustusaika 30.9.2017 asti. Huom. Lennot eivät sisälly hintaan. Hyödyntääksesi tarjouksen soita, mailaa tai tule käymään.


 

Rannikolta rannikolle
"Southern Sun" - 21 päivää - Alkaa New Yorkista, päättyy Los Angelesiin (tai päinvastoin)

Map Southern Sun"Southern Sun" kohokohdat: New York, Philadelphia, Washington D.C., Appalakit, Ocoee-joki, Nashville, Memphis, New Orleans, Austin, Amarillo, Santa Fe, Monument Valley, Grand Canyon, Lake Powell, Zion National Park, Las Vegas ja Los Angeles, California.

15% hinnasta pois jos varaat paikkasi ennen 31.1.2017. Matkustusaika 30.9.2017 asti. Huom. Lennot eivät sisälly hintaan. Hyödyntääksesi tarjouksen soita, mailaa tai tule käymään.


 

Itärannikko
"Highlights of the Eastern US & Canada" - 15 päivää - Alkaa Nykistä, päättyy Nykiin

Map - Highlights of Eastern US & Canada"Highlights of the Eastern US & Canada": New York, Cape Cod, Boston, Montreal, Ottawa, Sandbanks Provincial Park, Toronto, Niagaran putoukset, Alleghenyn kansallispuisto, Washington D.C. ja Philadelphia.

15% hinnasta pois jos varaat paikkasi ennen 31.1.2017. Matkustusaika 30.9.2017 asti. Huom. Lennot eivät sisälly hintaan. Hyödyntääksesi tarjouksen soita, mailaa tai tule käymään.


 Tarjousmatkat - KILROY

Mikä seikkailumatka oikein on?

Näillä seikkailumatkoilla ryhmäkoko on keskimäärin 12–16 reissaajaa (max. 22), mikä tekee ryhmästänne ketterän tien päällä. Teette matkaa modernien menopelien kyydissä, ja kun et tukahdu ilmastoinnin puutteeseen, voit rennosti ihailla ikkunoissa avautuvia loisteliaita maisemia. Ryhmien oppaat ovat kaikki paikallisia, jotka tuntevat reissureittisi alueen enemmän kuin hyvin ja jakavat mielellään tietämystään niin historian kuin parhaiden ruokapaikkojenkin osalta.  

Tarjousmatkat - Leiriruokailu - KILROY

Mitä syödään?

Ryhmänjohtaja, opas tai se-paikallinen-jannu – ihan millä nimikkeellä häntä nyt sitten kutsuisikaan – koordinoi ruokaostokset paikallisiin tapoihin ja perinteisiin sopiviksi, ja koko porukka auttaa ruoanvalmistuksessa. Aamiainen on buffet-tyylinen ja lounas koostuu tavallisesti erilaisista voileivistä ja salaateista sekä toisinaan myös grilliherkuista.

Tarjousmatkat - Menopeli - KILROY

Millä liikutaan?

Koko reissun ajan porukkanne liikkuu hyvinvarustelluilla pakuilla. Isojen bussien sijaan pakulla liikkuminen antaa reissupoppoollenne joustavuutta liikkumisen osalta, istutte mukavammin ja pääsette paikkoihin, joihin isot ja kömpelöt bussit eivät pääse. Lähes kaikissa pakuissa on WiFi, mutta muista pitää katse maisemissa ja mielenkiinto uusissa reissukavereissasi jatkuvan kännykän kanssa seurustelun sijaan. Opas hoitaa ajohommat.  

Tarjousmatkat - Telttamajoitus - KILROY

Missä nukutaan?

Pitkien päivien päätteeki uni maittaa. Matkan aikana yövytte erilaisissa budjetti-hotelleissa ja leirintäalueilla. Kulujen karsimiseksi jaat teltan ja yövyt oman huoneen sijaan dormi-tyylisissä jaetuissa huoneissa.  

Alennus Pohjois-Amerikan matkoista - KILROYToimi nopeasti, sillä nyt vain rajoitetun ajan saat 15% alennuksen valituista Pohjois-Amerikan seikkailumatkoista. Kaikki säästetty raha matkakustannuksissa tarkoittaa tietenkin lisäbidjettia matkan ajaksi! Kurkkaa kaikki yhteistyökumppaneidemme alereissut: Trek American reissut ja G Adventuresin reissut.

Kysyttävää?
Kysy pois!

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä