• marras06

  Surffia ja vapaaehtoistöitä Etelä-Afrikassa


  Tämä vapaaehtoistyöprojekti on täydellinen joululahja niin sinulle itsellesi kuin yhdelle townshipin lapsellekin. Anna itsellesi ja jollekulle toiselle ikimuistoisia kokemuksia ja mahdollisuus tehdä jotakin ainutlaatuista. Surffia, villieläinten suojelua ja hyvää mieltä townshipin lapsille!

  Adventure Surf Clubissa tuet lasten hyvinvointiin tähtäävää toimintaa: lapsille opetetaan uimataito, surffausta, luonnosta huolehtimista sekä oman maansa kulttuuria. Tänä vuonna lapset pääsevät ensimmäistä kertaa lomamatkalle, mutta apukäsiä tarvitaan vielä, jotta reissu saadaan toteutettua. Osallistumalla tähän vapaaehtoisprojektiin annat yhdelle lapselle joululahjaksi lomamatkan, ja itsellesi läjäpäin kokemuksia! 

  Tämän vapaaehtoisprojektin ansiosta näillä townshipin lapsilla on mahdollisuus lähteä Kapkaupungin lä... Lue lisää
 • marras03

  5 kokemusta, joita ei kannata skipata Etelä-Amerikan reissulla

  Toiveissa reissu Etelä-Amerikkaan? Kokosimme 5 must-kohdetta, joita ei kannata ohittaa, jos olet matkaamassa tuolle puolen palloa. Paikat ovat monelle tutut nimeltä, mutta joko tiedät niistä huikeista seikkailuista, jotka vievät sinut näiden ällistyttävien maisemien äärelle? Seikkailumatkat tekevät reissustasi taatusti eeppisemmän k... Lue lisää
 • marras03

  Seuraa Perun & Galapagossaarten seikkailua KILROYn reissujengin matkassa

  Lähetämme kansainvälisen reissuporukan todelliselle seikkailulle Ecuadoriin ja Peruun. Lähde mukaan seuraamaan, miltä matkan teko näyttää ensin ainutlaatuisilla Galapagossaarilla ja sitten historiallisten Machu Picchun maisemissa. Jos tämä ei inspiroi oman reissun suunnitteluun, niin ei sitten mikään! 


  ... Lue lisää
 • marras02

  Seikkailujen seikkailu: Lares Trek -vaellus Macchu Picchulle

  Valmiina seuraavaan seikkailuusi? Onko toivelistallasi jotakin aikaisemmista reissuistasi poikkeavaa, jotakin henkeäsalpaavaa ja jännittävää? Meillä saattaa olla juuri passeli reissu sinulle. Kerää lähtövalmiiksi rinkka, paras kamerasi ja uskolliset vaelluskenkäsi. Buukkaa sitten lennot ja olet kutakuinkin valmis lähtemään tälle uskomat... Lue lisää
 • marras02

  Miksi Galapagossaarten pitäisi olla bucket listillasi

  Jos Galapagossaaret eivät vielä ole bucket listillasi, niin ne taatusti nousevat kärkikahinoihin, kun olet tästä lukenut uskomattomasta saarihyppelystä! Saarten asema yhtenä maailman huikeimpana luontokohteena on vain yksi syy, miksi niiden pitäisi olla tulevaisuuden kohteidesi listalla.

  Galapagossaarten ihmisten elämä, uskoma... Lue lisää
 • marras02

  Kesätöissä USA:ssa - Iidan kokemus

  Leiriohjaajana saat ensin koulutuksen työtehtäviisi ja kohta oletkin jo viettämässä ikimuistoista kesää amerikkalaislasten kanssa. Leirejä ja työtehtäviä on monenlaisia, joten jokaisen omille erityistaidoille on käyttöä.

  Jos haluat mielekkään kesätyön, jonka aikana opit uusia taitoja ja parannat kielitaitoasi, saattaa leiriohjaajan pesti olla vastaus toiv... Lue lisää
 • marras01

  Opi espanjaa Quitossa & tee vapaaehtoistöitä Galapagossaarilla

  Oletko avoin ja haluat haastaa itsesi peruslomamatkaa mielenkiintoisempiin kuvioihin? Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, on tämä reissukombo juuri oikea valinta sinulle: yhdistä Ecuadorin reissuusi espanjan opiskelua ja vapaaehtoistöitä, kaupunkiseikkailuja ja ainutlaatuisesta luonnosta nauttimista. 
  <... Lue lisää
 • loka09

  Qatar Airwaysilta joustavien ehtojen lentoja Thaimaahan

  Erityisesti kun edessä on pitkä lento, kannattaa kiinnittää huomiota matkanteon mukavuuteen. Lentoja valitessa kannattaa miettiä myös lentoaikoja ja matkatavaroiden määriä. Mutta ehkä kuitenkin se kaikkein tärkein on lippujen joustavuus: mitä jos haluatkin muuttaa suunnitelmia kesken kaiken? Qatar Airwaysin opiskelija- ja nuorisoliput tarjoa... Lue lisää
 • loka09

  Seikkaile Thaimaassa Julian ja KILROYn matkassa!

  Next up: hieman erilainen Thaimaan kokemus! Lähetämme kansainvälisen vloggariporukan matkaan reilun viikon mittaiselle seikkailulle, jossa Suomea edustaa vloggari Julia Ahonen.

  Mistä? Bangkokista
  Minne? Koh Samuiin
  Reissun kesto: 1 viikko
  Matkan ohjelma Matka alkaa Bangkokissa, jossa porukka tapa... Lue lisää
 • loka08

  5 kohdan aktiviteettiopas Thaimaahan

  Thaimaa on kiistatta yksi parhaista mahdollisista valinnoista, jonk avoit tehdä, kun kriteereinäsi ovat aurinko, aktiviteettien kirjo, kaunis luonto, maistuva ruoka, hiekkarantojen valikoima ja matkustamisen helppous.

  Thaimaa vetää turisteja puoleensa tasaisella tahdilla, erityisesti sesonkiaikaan joulukuusta huhtikuuhun, jolloin porukka ... Lue lisää
Ota yhteyttä