• marras24

  5 syytä matkustaa Japaniin

  Etkö vielä tiedä, minne suunnata reissuun ensi vuonna? Tässäpä tuhannen taalan vinkki: lähde Japaniin!

  Japani on uniikki maa, jossa moderni elämänmeno kohtaa vuosituhansia vanhat perinteet. Ihastele vaaleanpunaisina hehkuvia kirsikkapuita, tutustu maan lukuisiin temppeleihin ja puutarhoihin sekä hämmästele Tokion miljoonakaupungin hektisyyttä. Japan Airlines vie sinut perille nopeasti ja turvallisesti. 

  Listasimme alle viisi syytä, miksi vipattavat reissujalat kannattaa suunnata vuonna 2017 juuri Japaniin:

  1. Opiskelijahintaiset Japan Airlinesin lennot

  Opiskelijat huomio! Japan Airlines tarjoaa opiskelijahintaisia lentolippuja kansainvälisen ISIC-opiskelijakortin haltijoille. Hommaa siis edulliset lentoliput Japaniin ISIC-korttia vilauttamalla!

  Esimerkkilennot, Japan Airlines:
  HELSINKI - TOKIO - MANILA - ... Lue lisää
 • marras17

  Valokeilassa Intian safarit

  Afrikka on kuuluisa villieläimistään ja safareista, joilla niitä pääsee bongaamaan. Safarit eivät kuitenkaan ole Afrikan yksinoikeus vaan erityyppisiä safareita löytyy ympäri maailmaa aina kotimaisista porosafareista arktisiin valassaferihin ja Intian tiikerisafareihin asti!

  Mikäli Afrikka ei maanosana innosta tai olet jo kokenut Afrikan safarit, on juuri ... Lue lisää
 • marras14

  Sita & Sarianna: Costa Rican reissutestaajat

  Tässä kuussa starttaa hurja seikkailu Air Francen uusimmassa kohteessa Costa Ricassa, jonne lähtevät tubettaja Sita sekä hänen valokuvaaja-ystävänsä Sarianna - tutustu kohteeseen ja seuraa mimmejä KILROYn Instagramissa!

  "Moi! Me ollaan Sita ja Sarianna, 24-vuotias tubettaja ja 27-vuotias valokuvaaja Oulusta ja me ollaan lähdössä KILROYn ka... Lue lisää
 • marras14

  Lennot kaupan päälle: Grand BLT / Best of the USA

  Kuumotteleeko ikoninen USA matkailun bucket listallasi? Tartu vuoden kuumimpaan tarjoukseen ja nappaa ilmaiset lennot Yhdysvaltoihin!

  Nopeille lennot ilmaiseksi Nyt ei jaeta ilmaisia ämpäreitä, vaan jotain paljon parempaa! Kyllä, luit oikein – nopeille olisi tarjolla ilmaisia lentoja rapakon taa, ja hitaammatkin sa... Lue lisää
 • marras10

  Safari - elämänmakuinen matka

  Sana ”safari” on swahilia ja tarkoittaa ”matkaa”. Olemmekin ehdottomasti sitä mieltä, että kaikkien meidän tulisi lähteä safarille vähintään kerran elämässä, mutta mieluummin tietysti useammin. Jos taas puhutaan safareista villieläintenbongausmatkoina, olemme edelleen samaa mieltä: lähde safarille!


  Onnistuneen safarin avaimet

  Villieläinten... Lue lisää
 • marras01

  Matkavinkit vuodelle 2017

  Rajattomasti henkeäsalpaavia maisemia, uniikkeja kohteita, kaupunkeja ja kommelluksia, ja vieläpä mielettömät aktiviteettimahdollisuudet paikan päällä? Tässäpä lista meidän suosikkikohteistamme vuodelle 2017!

  1. Botswana


  Botswana on luonnonystävien ja eläinbongareiden luvattu maa. Karuista ja vaikuttavista maisemista nauttivan kannattaa suunnata... Lue lisää
Ota yhteyttä