• syys27

  Road trip Australian länsirannikolla

  Australiassa on paljon muutakin kuin trendikkäät suurkaupungit Sydney, Melbourne ja Brisbane. Myönnetään, itärannikko on melkoinen matkailijan paratiisi, mutta niin on länsikin!

  Tuhansia kilometrejä auringonpaistetta, hiekkaa ja surffausmahdollisuuksia – suussa sulavaa ruokaa ja omalaatuisia kyliä unohtamatta! Australian länsirannikkolla on millä ylpeillä ja mikä parasta, alueen loputtomat rannikkotiet ovat kuin luotuja pitkiä road trip -reissuja varten.   Milloin on paras aika tehdä road trip Australian länsirannikolla?

  Helmikuu on yleensä Länsi-Australian kuumin kuukausi. Kesälämpötilat voivat nousta yli +40C asteen. Talveksi luokitellaan taas aika kesäkuusta elokuuhun, jolloin lämpötilat pyörivät +12C asteen tienoilla.

  Road tripin ajoittaminen riippuu siis omista toiveistasi: haluatko koti... Lue lisää
 • syys15

  KILROY goes synttärihulinat!

  Wazaaaaa, syntymäpäivät on täällä taas: KILROY täyttää tänä vuonna 25 vuotta! Kurkkaa siis synttäriviikon tarjouksemme, jotka ovat voimassa 19.-23.9. ympäri Suomen.

  Lentoja ja matkoja erikoisalennuksin  Alensimme suosikkikohteiden ja -lentojen hintoja kertarysäyksellä! Seikkailut vaihtelevat pituuksiltaan päivistä moniin viikkoihin, ja sisältävät aktiviteettien lis... Lue lisää
 • syys07

  Vaellusvinkkejä Islantiin

  Islanti on saanut EM-jalkapallomenestyksensä ansiosta lukuisia uusia faneja ja me reissufanaatikothan tiedämme, että Islannissa riittää paljon muutakin fanitettavaa kuin jalkapallo. Esimerkkinä mainittakoon jalkapallopiireissäkin kohauttanut fakta siitä, että ihmisiä saarella on vain reilu 330 000 plus turistit päälle, mikä tietysti meinaa sitä, että omaa rauhaa on hel... Lue lisää
 • maalis07

  Suosituimmat Perun seikkailut nyt -25%

  Maailma on pullollaan upeita rakennelmia, luontokohteita ja historiallisia paikkoja. Ja nyt pääset tutustumaan niihin Perussa uskomattomaan ale-hintaan!

  On aika ottaa tulevaisuus tähtäimeen ja hankkia juuri se oikeanlainen porkkana, jonka avulla jaksaa ahertaa syksyn opinnot ja työt. Osana 25-vuotisjuhlaamme päätimmekin kerätä reppureissaajien ikisuosik... Lue lisää
Ota yhteyttä