• touko16

  10 asiaa, jotka muuttuvat pysyvästi, kun matkustelet

  Poimit rypäleitä Australiassa kahden kuukauden ajan, jotta sinulla olisi varaa matkustaa Etelä-Amerikkaan. Hyppäät bussiin ilman päämäärää tai lennät toiselle puolen palloa ihmisen vuoksi, jota tuskin tunnet. Kuulostaako tutulta?

  Onko vähintään koko seuraavan vuoden lomat jo suunniteltu valmiiksi, vaikka muu elämä repsottaa epäselvänä? Selviätkö tulevan talven ajattelemisesta ainoastaan sillä, kun tiedät, että ennen joulua kutsuu aurinkoinen Indonesia? Nämä ovat selviä merkkejä siitä, että reissaaminen on jo alkanut muuttaa sinua.

  Kun pääsee maistamaan reissuelämää, huomaa pian että mikään ei tunnu oikein enää entiseltään. Tsekkaa listauksemme esimerkeistä ennen kuin lähdet valloittamaan maailmaa - sinua on varoitettu!

  1. Asioiden tärkeysjärjestys  Kun alat sullom... Lue lisää
 • touko27

  Tarjan kanssa vapaaehtoistöihin ja sukeltamaan Filippiineille


  Mitä olisi unelmanikkarin työ ilman reissuja ja aktiviteetteja? KILROYn oma Tarja lähti tutustumaan Filippiinien vedenalaiseen elämään ja vaihtoi siistit sisätyöt hetkeksi raksahommiin vapaaehtoisprojektien merkeissä.

  Matka alkaa Lento Dohasta Manilaan meni erittäin nopeasti viimeisim... Lue lisää
 • touko23

  Kesätekemistä Eurooppaan?

  Suunnitelmissa kesämatka Eurooppaan?

  Kesän ensiauringon lämmittäessä halajaa monen suomalaisen mieli lomalaitumille. Ja mitä olisikaan kesä ilman kesäreissua? Moni onkin jo varannut kesälennot Eurooppaan, jossa tarjolla on seikkailuja laidasta laitaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi:

  Purjehdusmatka Kroatiaan? Tai sama setti Turkkiin? Surffileiri Portugalis... Lue lisää
 • touko23

  Lennot ostettu, mutta majoitus ja tekeminen uupuu?

  Kesä, loma ja rentoutuminen - nyt on koko maailma ja kaikki vaihtoehdot avoinna! Koe huikeita seikkailuja ja kerää voimia tulevaa arkea varten.    Kesäloma on se hetki, jolloin voit tehdä, mitä ikinä haluatkin. Välillä on ihan luvallista ottaa rennosti, ja mikäs sen parempi hetki kuin hyvin ansaittu breikki pitkän k... Lue lisää
 • touko20

  Vuokraa matkapaku ja lähde unelmareissulle | Down Under

  Jokaisen Australiassa tai Uudessa-Seelannissa seikkailevan travellerin on koettava road trip ja autossa asumisen legendaarisuus. Matkapaku antaa sinulle vapauden tutustua Down Underiin omaan tahtiin maisemista nauttien. Kaikki tarvitsemasi kulkee mukana ja säästät hostellikustannuksissa. Näin rahaa jää enemmän e... Lue lisää
 • touko18

  USA:n seikkailumatkat – villi länsi kutsuu!

  Lennot USA:han ovat olleet tänä keväänä mellevän edukkaita. Onkin täydellinen hetki lähteä valloittamaan villi länsi ilman minkäänlaista päänvaivaa. Seikkailumatkamme ovat superkäteviä, sillä kaikki suunnittelutyö ja majoitusvaraukset on tehty valmiiksi - sinun ei tarvitse kuin lähteä!

  Kerranhan täällä eletään, joten miks... Lue lisää
 • touko17

  Miksi ostaisin KILROYlta?

  "Miksi ostaisin teiltä, enkä suoraan kumppaniltanne?"
  "Miksi ostaisin mitään etukäteen, kun paikankin päältä saa?"


  ... ja niin edelleen. Nämä ovat valideja kysymyksiä, mitä kohtaamme silloin tällöin asiakkailtamme - itse asiassa niin valideja, että päätimme avata keskustelun myös tänne! Kurkkaa alta 10 faktaa ja vastausta, saattaa sieltä löytyä muut... Lue lisää
 • touko16

  Qatar Airways: supertarjouksia opiskelijoille!

  Lentotarjoukset opiskelijoille | ISIC-kortilla Kaikki me tiedämme kuinka paljon mukavampaa on kohdata arki, kun on matka mitä odottaa! Ja nyt se on helpompaa ja edullisempaa kuin ennen. Yhteistyössä lokakuussa reittinsä avaavansa Qatar Airways:n kanssa lennätämmekin opiskelijoita ympäri maailmaa super-edullisesti.

  Varaa... Lue lisää
 • touko10

  Yhdistä kieliopinnot ja vapaaehtoistyö - Lähde Nicaraguaan!

  Oletko avarakatseinen, leikkisä, kärsivällinen ja luova? Haluatko työskennellä vapaaehtoisena lasten parissa ulkomailla samalla oppien uuden kielen? Tässä on tilaisuus sinulle, joka haluat opiskella espanjaa ja samalla tehdä vapaaehtoistyötä eksoottisessa Väli-Amerikassa! Otimme valikoimaamme kolme uutta ... Lue lisää
 • touko04

  Avajaisviikon tarjouksia

  No NYT se päivä on täällä: Helsingin uusitun myymälän avajaiset! Kurkkaa siis avajaisviikon tarjouksemme, jotka ovat voimassa ympäri Suomen.

  KILROY on saanut täysin uuden ilmeen ja remontoidun myymälän osoitteessa Kaivokatu 10 A, jonka avajaisia vietämme torstaina 12. toukokuuta. Tämän kunniaksi tarjoamme myös joukon erikoistarjouksia, joiden avulla ei nälkäisin... Lue lisää
Ota yhteyttä