• huhti26

  UUTUUS: Opi surffaamaan Etelä-Afrikan Coffee Bayssä

  Onko haaveissasi opetella surffaamaan, mutta se on jäänyt, kun et ole oikein tiennyt, että mistä kannattaisi aloittaa? Hyviä uutisia: täydellinen spotti on löytynyt! Opi surffaamaan Etelä-Afrikan Coffee Bayssä!

  Kuvittele sinisenä kimalteleva, lämmin Intian valtameri ja miellyttävä vyötäröön ulottuva vesi, jossa voi treenata turvallisesti. Etelä-Afrikan Coffee Bay hurmaa maisemillaan ja rannoillaan ­– ja mikä parasta, surffikurssit täällä ovat nyt ulottuvillasi puoli-ilmaiseen hintaan!  Coffee Bay Kaunis, subtrooppinen Coffee Bayn ranta on pyhitetty surffikurssilaisten käyttöön lähes ympäri vuoden. Coffee Bayssä pääset helposti ja turvallisesti sisälle lajin saloihin tai kehität jo olemassa olevia tekniikoitasi entistä paremmiksi.

  Hiekkapohjainen meri ja sopivat aallot teke... Lue lisää
 • huhti25

  Katan kanssa Sri Lankaan ja Malediiveille

  Aasian perinteisten reppureissukohteiden ja surffimekkojen rinnalle on noussut eksoottinen Sri Lanka upeiden biitsien ja kauniin luonnon ansiosta. KILROYn Kata lähtee testaamaan tämän mielenkiintoisen kohteen seikkailuja, jonka jälkeen matka jatkuu maailman kauneimmaksi tituleerattuun Malediivien saarivaltioon. Hyppää mukaan seuraamaan... Lue lisää
 • huhti18

  Koe Lähi-idän mystiikka - tee nyt stopover Dubaissa

  Parempi överit kuin vajarit. Dubain päräyttävimmät nähtävyydet ja elämykset ovat nyt käsilläsi helpommin kuin koskaan! Otimme valikoimaamme huippukätevät stopover-paketit Arabiemiraateissa.

  Tee 2-5 päivän stopover Arabiemiraateissa matkallasi kaukomaille ja pääset kokemaan miltä tuntuu kruisailla Jeepillä pitkin h... Lue lisää
 • huhti11

  Unohtumaton matka Thaimaahan

  "Naama näkkärille"-sanonta ei päde täällä, sillä Thaimaassa hymyillään aina. Passeli hymy kuvaa iloa, noloutta, kiukkua ja kiitollisuutta - noin niin kuin alkuun. Hymy huulilla on ilo lähteä reissuun Thaimaahan (ja oikeastaan kaikkialle muuallekin)!

  Erilainen Thaimaa - lähde vapaaehtoistöihin! Tyypillinen reppureissu Thaimaahan pitää sisällään rantoja, ... Lue lisää
 • huhti05

  Matkapakulla maailmalle – alehinnoin reissuun!

  By Ulla
  Ikkunat auki, kädet ilmaan, musiikki täysille – say freedom! Heitä aikataulut ja kalenterit suorittajien pöydälle ja lähde reissaamaan campervanilla maailmalle. Laitoimme matkapakut alennukseen, jotta mikään ei pidättelisi sinua kokemasta täydellistä vapauden tunnetta. Maailma on sun!

  Uusi-Seelanti, Australia ja Jenkit ov... Lue lisää
Ota yhteyttä