• loka11

  Joogaa Intiassa

  Lähde reissuun, jolla kroppa kiittää ja mieli lepää. Samalla opit lisää joogan filosofiasta, meditaatiosta ja elämäntavasta.

  Mikä olisikaan parempi kohdealue joogamatkoille kuin upea Aasia? Retriiteillä keskitymme joogaamaan aurinkoisissa Intiassa, jossa tämän lisäksi jää aikaa tutustua uniikkiin ympäristöön.

  Kaikki joogamatkamme sopivat kaiken tasoisille joogaajille, aloittelijoista kokeneimpiinkin! Vahvista mieltä ja kehoa näillä hyvän olon matkoilla, ja sukella samalla Intian uniikkiin kulttuuriin.

  Joogaa Intiassa Tuhansia vuosia vanhat perinteet, Himalajan lumihuippuiset vuoret, joogaajien rantaparatiisit, ympärillä olevien värien kirjo ja kaikkia aisteja kutkuttavat mausteet vievät reissunaisen ja -miehen mennessään! Täällä joogamaan päästään Varanasin ja Rishikeshin kaupungeissa, joissa valittavana on eripituisia ja -asteisia joogamatkoja... Lue lisää
 • maalis30

  Jonaksen matkassa road tripille Jenkkeihin

  Himottaako ajatus legendaarisesta road tripistä Jenkeissä? Hyppää KILROYn Jonaksen matkaan, kun hän testaa seikkailuitamme road tripillään villissä lännessä!

  Huhtikuun alussa Jonas possensa kanssa suuntaa tutkimaan lounais-USA:n luonnonaarteita ja legendaarisia kaupunkeja. Matkan missio on selvä: to Explore Life! Kurkkaa alta ... Lue lisää
 • maalis25

  Finnair A350 – 5 kohdetta, 5 seikkailua

  Vaatimattomuus hiiteen – nyt mennään tyylillä! Meillä Suomessa on Euroopan ensimmäisenä käytössämme uuden sukupolven Airbus A350-lentokoneet, kiitos Finnairin laivastouudistuksen. Niinpä uudella, ekologisella ilmojen ihmeellä saavut nyt mukavasti idän metropoleihin hetkessä. "Your wings already exist. All you have to do is fly."

  Tilava... Lue lisää
 • maalis07

  Maaliskuun matkatarjoukset - Matkoja alehinnoin

  Oletko valmis maailmalle? Maaliskuun matkatarjoukset ovat huippuja niin kohteiden kuin hintojensakin osalta, joten buukkaa omasi ja hyödynnä jopa 600€ alennus: Australia, USA ja Panama kutsuvat jo! 

  Nyt on aika ottaa kesä tähtäimeen ja hankkia juuri se oikeanlainen porkkana, jonka avulla jaksaa ahertaa kevään opinnot ja työt. Maaliskuun ... Lue lisää
Ota yhteyttä