14 budjettimatkaa Aasiassa

14 budjettimatkaa Aasiassa

Reppureissaajan budjetille sopivia seikkailumatkoja Aasiassa

Eripituisia ja sisältöisiä seikkailumatkoja löytyy maailmalta runsaasti - meilläkin niitä löytyy jopa yli 1 000. Näistä noin 350 on Aasiassa, joten valikoimaa riittää kaikille. Seikkailun hyöty tulee esiin itse matkalla: koko setti on pakattu täyteen kohteita, historiaa ja hauskanpitoa! Tällaista kokonaisuutta on todella hankala (ja usein mahdoton) koota omatoimisesti. Sinun ei siis tarvitse kuin nauttia matkasta ja kohteesta – yhdessä muiden seikkailijoiden kanssa!

Näe enemmän vähemmällä

Uupuuko matkastasi Aasiaan muutama päivä, mutta haluaisit silti ”raapaista pintaa syvemmältä"? Alta löydät KILROYn 14 suosituinta reppureissaajan budjetille sopivaa seikkailumatkaa ympäri Aasiaa. Kaikki ovat hinnaltaan alle 1000 euroa ja kestävät 4-15 päivää.

Seikkailumatkojen hinnat sisältävät majoitukset ja osan kuljetuksista paikanpäällä, mutta eivät lentoja kohteeseen.

Reissulla pääset upeiden kokemusten ja paikallisen kulttuuriannoksen lisäksi kuulemaan upeita reissutarinoita ympäri maailmaa. Mikä olisikaan parempaa kuin reissata samanhenkisessä porukassa?

 

Haluatko reppureissulle Aasiaan?
Varaa aika reissun suunnitteluun


Onko sinulla liikaa valinnanvaraa?

Tavoitteemme on maksimoida matkustamisen mahdollisuudet, sillä jokainen matkaaja on erilainen. Jos valinta tuntuu vaikealta, anna reissueksperttimme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopiva seikkailumatka!

Seikkailumatkat Aasiassa
Lue lisää
Lennot Aasiaan
Etsi lentoja
Kysy lisää reissauksen asiantuntijoilta
Lähetä sähköpostia!
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä