• syys12

  10 syytä miksi matkustelu pilaa elämäsi

  Matkustelu on luultavasti maailman mahtavin asia. Riemu uudesta matkasta, kihelmöinti mahassa reissusuunnitelmien äärellä ja hinku päästä kokemaan jotain uutta – tiedät varmasti, mistä puhutaan. Mikä voisikaan olla parempaa, kun lähtöpäivä on käsillä ja kaikki seikkailut vielä edessä! Miksi matkustelu siis pilaa elämäsi? Anna, kun kerromme.

  1. Et saa ikinä tarpeeksi

  Matkustelu ei kuulu niihin asioihin, jotka pystyt hoitamaan valmiiksi. Kaukokaipuusi ei tule koskaan sammumaan. Kun reissukärpänen on kerran puraissut, siitä ei parane. Haluat aina vain lisää kokemuksia ja joka solussa kupliva seikkailunhalusi puskee sinut liikkeelle yhä uudelleen ja uudelleen.

  2. Ystävät maailmalla, joita et enää tapaa

  Matkoillasi eri puolella maailmaa kohtaat mahtavia, ystävällisiä ja ihania ihmisiä. Jaat eläm... Lue lisää
 • tammi28

  Working Holiday: Kanada

  Kanada on kiistatta yksi maailman parhaimmista laskettelukohteista ja kuuluisa taianomaisista talvikausistaan. Täydellinen lumi, eloisa yöelämä, vaihtelevat maastot – Kanada on yksinkertaisesti talvi-ihmisen paratiisi. Ja nyt se on myös Working Holiday -kohde sinulle opiskelija tai vastavalmistunut!

  Kanadan maineikkaimpiin hiihtokeskuksiin lukeutuvat Whistler Black... Lue lisää
 • tammi15

  Maailman upeimmat vaellukset

  Patikointi on paljon muutakin kun töppösen toisen eteen pistämistä - astut samalla käsinkosketeltavaan historian ja kulttuurin maailmaan!

  Maailman upeimmat vaellusreitit kulkevat läpi monen erilaisen ekosysteemin - koet jäätiköitä, vesiputouksia ja viidakoita. Muista kuitenkin, että nämä upeat vaelluskohteet eivät kuitenkaan ole mitään leppoisia sunnunt... Lue lisää
 • tammi13

  Sambakarnevaalit Rio de Janeirossa

  Karnevaalit Rio de Janeirossa tunnetaan miten muutenkaan kuin "the greatest party on Earth". Näissä bileissä riittää räväkkyyttä, väriä, glitteriä, höyheniä ja aivan omanlaista eksoottista tunnelmaa! Rion kadut täyttyvät sambakarnebalien aikaan yli 2 miljoonasta juhlijasta ympäri maailmaa! Elämäsi bileet tässä juhlassa on taattu!

  Ensimmäinen ... Lue lisää
 • tammi13

  10 maailman syrjäisintä paikkaa

  Haluatko kokea jotain aivan uutta, suunnata kaukaisimpiin horisontteihin, matkustaa ainutlaatuiseen kohteeseen, missä hyvin harva on käynyt? Olemme koonneet alle listan matkakohteista, joihin ei kuka tahansa turisti eksy. Nämä ovat maapallomme syrjäisimpiä paikkoja, joten kohteisiin vaaditaan todellista seikkailumieltä ja reissuluonnetta!

  1. Pitcai... Lue lisää
 • tammi13

  Tammikuun matkatarjoukset - Alehinnoin maailmalle

  Uusi vuosi, uudet reissut! Hanki helpotusta talvikuukauksille: aloita reissusuunnittelu ja selviät pimeästä ja kylmästä leikiten! Nyt irtoaisi alehintaisia reissuja Kolumbiaan, Kroatiaan, Thaimaahan ja Laosiin sekä eteläafrikkalainen kombo Sambia-Botswana-Namibia.

  Tammikuun matkatarjoukset vie reissaajan tutustumaa... Lue lisää
 • tammi05

  21 reppureissaajan käytännön niksiä

  Reppureissuun lähtiessä rinkkaan ei voi (eikä edes kannata) pakata liikaa, minkä vuoksi true-matkaajan onkin opittava soveltamaan. Keräsimmekin omilta reissukonkareiltamme kasan erilaisia vinkkejä, joita he ovat matkoillaan huomanneet erinomaisiksi - mihin ikinä matkasi tien päällä käykään, näillä ohjeilla sinusta tulee voittamaton ja vedenkestävä reppu... Lue lisää
Ota yhteyttä