• maalis14

  Antarktis - ultimate tutkimusmatka

  Antarktis: kaukaisempaa kauempi, extremeä extremempi, tuo ainutlaatuista ainutlaatuisempi manner! Oletko sinä juuri niitä seikkailijoita, joita juurikin ne maailman syrjäisimmät ja kaukaisimmat kolkat kutkuttavat? 

  Tutkimusmatka Antarktiksella Kolmen viikon tutkimusmatka Antarktiksen seuduilla legendaarisen Ernest Shackletonin jalanjäljissä tietää vähintäänkin eeppistä reissua! Tämä huikea seikkailu alkaa Ushuaiasta Argentiinan eteläkärjestä G Expedition -laivalla Beagle kanavan läpi lipuen. 

  21 päivän mittaisella tutkimusmatkalla vieraillaan Falklandinsaarilla ja Etelä-Georgian saarilla. Saarien maisemat pysäyttävät ja ympäristön uskomattoman monipuolista ekosysteemiä voisi ihastella päivätolkulla. Seikkailu jatkuu Antarktiksen kamaralle ja reissaajat pääsevät jättämään oman jalanjälkensä tälle mantereelle. Pieni askel sinu... Lue lisää
 • joulu15

  Tee oma bucket list!

  Tiedämme, että joulunalusaika on kiireistä: on viimeisiä kursseja ja tenttejä, töitä, harjoitteluja ja pikkujouluja – talvikiireitä. Mutta ei hätää, mitä tulet kohta tekemään piristää pitkälle ensi vuoteen! In other words, teemme nyt oman "bucket list":n. On tutkitusti todistettu että ylös kirjoitetut asiat tulevat useammin toteutetuksi, sillä silloin halusta tulee tavoite. 
  <... Lue lisää
 • joulu09

  Havaijin ympäri 8 päivässä

  Havaijin saaret tarjoavat upeat mahdollisuudet seikkailuun, niin maan kamaralla vaeltamalla kuten vesien syvyyksissä sukeltelemalla. Rentoa meininkiä, haasteita ja uskomattomia elämyksiä luvassa! No mitä tähän saariseikkailuun sitten kuuluu?

  Matkaohjelma Havaijin saaren (Big Island) ympäri Kauniit rannat, kirkkaat vedet, ainutlaatuiset ja pysäyttävät tulivu... Lue lisää
 • joulu05

  Ravintolaopas New Yorkiin herkuttelijalle

  Jos ruoka on intohimosi ja yksi reissusi kohokohdista, korvat hörölle – New Yorkissa mahdollisuudet ovat loputtomat aina street food -kärryjen tarjonnasta gourmet-aterioihin mitä upeimmissa ja toisinaan erikoisimmissa ravintoloissa!

  Vaihtoehtoja on monia ja vaihtoehtojen määrä saattaa myös hieman hämmentää. Ei hätää, kurkkaa alta ko... Lue lisää
 • joulu03

  Vapaaehtoistöitä pinnan alla

  Kirkkaat vedet, värikkäät korallit, kalaparvet... Vedenalainen maailma Filippiineillä on uskomattoman kaunis! Sukeltaessa aika pysähtyy ja lumoava rauhallisuus valtaa koko kropan. Uusi vapaaehtoistyöprojekti Filippiineillä yhdistääkin sukelluksen ja meriympäristön suojelun - tämän paremmaksi ei intohimoisen sukeltajan reissu mene!

  Vapaaehtoistöitä... Lue lisää
 • joulu01

  Joulukuun matkatarjoukset - Reissuun alehinnoin!

  Päivä pulkassa, pulkka varastossa? Unohda pimeys ja varaa itsellesi jotain, mitä odottaa: miltä kuulostaisi esimerkiksi huippuedullinen kesän aloitus Maltan kristallinkirkkaissa vesissä? Tai huhtikuinen irtiotto Tansanian safareilla tai Nepalin vuoristossa? Ota kaikki irti joulukuun matkatarjouksista!

  Joulukuun matkadiilie... Lue lisää
Ota yhteyttä