• marras28

  Mitä pakkaat mukaan road tripille USA:an?

  Onko reissu on varattu, reitti suurin piirtein selvillä ja auton vuokraus kunnossa? Kuitenkin ennen kuin ikimuistoinen road trip voi alkaa, vielä viimeinen juttu on tekemättä: nimittäin auton pakkaaminen. Jotta matkasi lähtisi mahdollisimman jouhevasti käyntiin, olemme koonneet sinulle pakkauslistan, josta löydät kaiken mitä automatkalla USA:ssa tarvitset!

  Pakkauslista on jaettu kolmeen osaan:

  Yleiset vinkit   |   Telttameiningillä lähtijöille suunnattu versio   |  
  Osuus reissaajille, joilla on suunnitelmissa yöpyä hotelleissa ja motelleissa.

  Yleiset vinkit

  iPod – Useasti matkapuhelimia käytetään musiikin soittoon, mutta road tripille kannattaa napata matkaan joko iPod tai mp3-soitin, jotta säästät puhelimen akkua muihin asioihin.

  Hyvä kenkäpari – pitkät kävelymatkat ovat r... Lue lisää
 • marras01

  Top 5 road trippiä USA:ssa

  USA on ultimate road trip -kohde ja maasta löytyy useampia ikonisia reittejä erinäisille maantieseikkailuille. Valtavassa maassa on valtavasti mahdollisuuksia, vaihtoehtoja ja valtatiekilometrejä, joten oman reitin suunnitteluun kannattaa varata hetki aikaa. Mutta mikä sitten on se paras road trip -reitti USA:ssa? Meillä on muutama ajatus aiheesta... Lue eteenpäin ja katso,... Lue lisää
 • marras27

  Kolumbia - Pekan matka

  Kielikouluja, vapaaehtoistöitä, sademetsävaelluksia - huikeat seikkailut löytyvät Kolumbiasta! Reissukonkarimme Pekka lähti testaamaan tämän Etelä-Amerikan helmen matkatarjontaa ja saikin paljon käytännön kokemusta mitä Kolumbiassa kannattaa tehdä. Tsekkaa alla oleva seikkailutarjous ja lue Pekan reissutarina!

  Lähtölaskenta Pitkään odottamani Kolumbian reissu start... Lue lisää
 • marras19

  Vapaaehtoistöitä eläinten parissa Laosissa

  Laos on uskomattoman kaunis maa ja ehdottomasti yksi Koillis-Aasian helmistä. Seikkailuja löytyy laaja kirjo viidakkovaelluksista rantaelämään ja vapaaehtoistöihin asti. Eipä ole siispä mikään ihme, että maa on myös yksi TOP 10 matkakohteistamme vuodelle 2016! 

  Yksi Laosin suurimmista nykypäivän haasteista on tuhansien villiel... Lue lisää
 • marras11

  Hauskoja paikannimiä maailmalla

  Maailmassa on monta kolkkaa ja haasteen heittää pienimpienkin sopukoiden nimeäminen. Onhan jokaisella saarella, polulla, alueella, jokiuomalla ja tulivuorella oltava ikioma nimensä. Välillä kummalliset paikannimet kumminkin nostavat suupielet korviin ja postiosoitekin saattaa hieman huvittaa. 

  Olemme keränneet listan hauskimmista paikannimistä maai... Lue lisää
 • marras09

  Etelä-Afrikka - Jonin seikkailu

  Etelä-Afrikka on koti monelle seikkailulle, joista suosikkeihimme kuuluu ainakin Kapkaupungin Pöytävuoren huipulle vaeltaminen, Krugerin kansallispuiston safarit sekä tietysti mikä tahansa vapaaehtoistyöprojekti alueen laajasta valikoimasta. Reissauksen erikoismies Joni lähtee marraskuussa tutkimaan tätä Afrikan eteläisintä maata Amazing Race -tyylillä! 
  <... Lue lisää
 • marras02

  Marraskuun matkatarjoukset - Reissuun alehinnoin!

  Marraskuu on juurikin sopiva ajankohta suunnitella huikeita reissuja ensi vuodelle. Unohda pimeys ja ota aloita kevät Sri Lankassa, tai miten olisi kouluvuoden päätös Botswanassa tai USA:ssa. Hyödynnä marraskuun matkatarjoukset ja buukkaa reissu, jota suunnitellessa jaksat helposti yli kaamoksen!


  Marraskuun matkadiil... Lue lisää
Ota yhteyttä