• elo31

  Matkatarjoukset: Aasian kaveriseikkailut alennuksessa

  Reissua pukkaa Aasiaan, mutta mitä tehdä paikan päällä on vielä hiukan auki?

  Say no more: meiltä löytyy vinkit jokaiseen maailman kolkkaan! Itse asiassa, syksn kunniaksi kokosimme 8 suosittua ja erilaista seikkailua Aasiassa, jonne itse lähtisimme vaikka saman tien. Ja mikä parasta, nyt saat kaverinkin tarjoushintaan matkaan!

  Kurkkaa esimerkiksi nämä:

   

   

   

   

    

    

 • elo26

  Millä mitata matkakuume?

  Jos kärsit seuraavista oireista, hakeudu välittömästi hoitoon. Mitä kauemmaksi, sen parempi. Parhaan avun oireiluusi saat hyvässä seurassa, joten varmista, että sinulla on matkaseura valittuna.

  KILROY-diagnostiikka: Kärsit matkakuumeesta, kun...


  ...olet suunnitellut seuraavan reissun, vaikket ole vielä edes palannut edelliseltä.  ...osaat pakata ... Lue lisää
 • elo18

  Reissulla olut kädessä ja kukkaro hallussa

  Kuvittele, että sinulla on kaksi intohimoa: säästäminen ja oluen juonti. Miten ihmeessä voisit siis parhaiten sovittaa nämä kaksi asiaa yhteen? Alta löytyvä infografiikka kertoo esimerkillisesti, missä saat halpaa olutta ja missä taas nestemäisen onnen litkiminen voi ajaa sinut vararikkoon.

  Matkustitpa sitten Keski- tai Itä-Eu... Lue lisää
 • elo12

  15 mielenkiintoista hostellia

  Hostellit voivat usein herättää ristiriitaisia tunteita, mutta samaan aikaan yhä useammat hostellit kilpailevat myös trendikkyydellään. Edullisesti matkustaminen ei siis välttämättä tarkoitakaan huonoja kokemuksia siistittömissä murjuissa - katso vaikka alla oleva listaus muutamista helmistä ympäri maailman!

     Jumbo Stay | Tukholma, Ruotsi Kuva: h... Lue lisää
Ota yhteyttä