• huhti26

  10 syytä miksi välivuotena kannattaa reissata

  Pelkäätkö opiskelupaikan menneen sivusuun tai etkö edes halua aloittaa seuraavaa koulua heti edellisen päätyttyä? Been there! Välivuosi aiheuttaa monesti vanhemmille huolta ja kauhistelun aihetta, mutta aivan turhaan.

  Välivuosi on täynnä mahdollisuuksia, joista kannattaa ottaa kaikki irti:ä elämä opettaa monta asiaa, jotka eivät kuulu korkeakoulujen kurssitarjontaan. Suosituksemme on tietenkin käyttää tämä elämän tarjoama vapaa vuosi reissaamiseen. Listasimmekin kymmenen syytä, miksi välivuosi kannattaa omistaa maailman tutkimiseen!

  1. Tauko tekee hyvää

  Ensin oli eskari, sitten aloitettiin jännä alakoulu, josta matka jatkui pelottavaan yläkouluun. Sieltä lukioon tai ammattikouluun. Ehkä tuossa yli vuosikymmenen koulu-urassa on hetkeksi ihan riittämiin, ja nyt olisi tauon paikka? Paras irtiot... Lue lisää
 • heinä24

  Festarit Aasiassa

  Aasialainen kalenteri on täynnä mielenkiintoisia ja meikäläisestä näkökulmasta eriskummallisia juhlapäiviä ja festareita. Monella festivaalilla on pitkä historia ja uskonnollinen tausta, mikä tekee niistä isoja ja merkityksellisä paikallisille. Näitä merkkipäiviä ei juhlisteta lipun salkoon nostolla ja hillityllä kahvihetkellä... 

  Jokainen juhlapäivä on mahdollisuus reissaaja... Lue lisää
 • heinä24

  Espanjaa ja salsaa Kuubassa

  Historian havinaa ja rustiikkisen kauniita rakennuksia. Jokainen katu ja kadunkulma täynnä tarinoita ja livemusiikkia. Lisää sekoitukseen vielä pari pulloa rommia ja kuumaa tanssivääntöä salsaklubeilla ja Havannan olemus alkaa olla siinä. Mahtavan reissun lisäksi Kuuba ja Havanna on varsin otollinen paikka espanjan opiskelulle...

  Kauhistuttavat massaturis... Lue lisää
 • heinä22

  Synnynnäinen reppureissaaja?

  Oletko synnynnäinen reppureissaja? Meneekö kaikki irtoava "ylimääräinen" raha matkakassaan? Kasvaako bucket listasi nopeammin kuin mitä ehdit ruksia edellisiä kohteita ja kokemuksia yli? 

  Me olemme täysin addiktoituneita reissaamiseen, ja jotenkin kummasti eriskummalliset tilanteet, ruoat ja haasteet houkuttelevat meitä kerta toisensa jälkeen. Puhumme sii... Lue lisää
 • heinä20

  Näin otat onnistuneet matkavalokuvat


  Räps, klik, räps ja bling. Valokuvaus on nykyään helppoa kuin mikä, ja itse kunkin tulee otettua kuvia sieltä sun täältä. Kuva eivät koskaan ole sama kuin livenä nähty tilanne ja koettu tunne, mutta hyvillä kuvilla säilöt muistot mahdollisimman hyvin – ja teet kaverit kateelliseksi!

  Turistilaumat kameroidensa kanssa on tuttu näky maa... Lue lisää
 • heinä15

  Bussipassit Aasiassa


  Poikkea turistilaumojen taakse, nouse vuorille ja loikoile koskemattomilla rannoilla. Yövy paikallisen perheen vieraana, maista uskomattoman herkullisia ruokia ja laske jokea valtavan uimarenkaan kyydissä. Hyppää bussiin ja koe elämäsi seikkailuja Vietnamissa, Thaimaassa, Laosissa ja Kambodzassa muiden reppureissaajien kanssa.

  Bussilla Aasiassa Aasian hop-on-hop-of... Lue lisää
 • heinä08

  Lähdössä Working Holidaylle? Muista nämä!

  Working Holidaylle lähtee yhä useampi nuori ja kohteena Australia on säilyttänyt suosionsa jo vuosia. Tiedossa on siis työtä ja hupia - mutta mitä se hupi voisi olla?

  Working Holiday -viisumi on erityinen viisumi, jota suomalaiset voivat hakea esimerkiksi juuri Australiaan. Viisumin turvin voit oleskella ja tehdä töitä yhteensä 12 kuukautta, kun ... Lue lisää
 • heinä07

  Vapaaehtoistyö Johannesburgissa - gepardeja ja hyeenakoiria

  By Katja
  Oletko ajatellut vapaaehtoistöihin lähtöä? Vapaaehtoistyömatka on erinomainen tapa tukea paikallisia projekteja ja samalla tutustua kulttuuriin syvemmin. Vapaaehtoistyö Johannesburgissa vie sinut gepardien ja hyeenakoirien maailmaan.

  Gepardien ja hyeenakoirien suojeluprojektissa pääset tutustuma... Lue lisää
 • heinä02

  KILROY goes to Canada - Crissen kokemus

  Kanada - se retkeilijan unelma! KILROYn Crisse lähti tutkimaan tätä upeiden luonnonpuistojen ja yliystävällisten ihmisten jättiläismaata yhdessä Trek American jengin kanssa. Kurkkaa alta matkakertomus ja inspiroidu henkeäsalpaavista maisemista!

  Matka alkaa No huhu, enpä olisi uskonut että vain noin 12 tunnin päästä rinkan heitosta ru... Lue lisää
Ota yhteyttä