• tammi17

  12 stereotyyppistä reppureissaajaa

  Olemme kaikki törmänneet heihin. Oli se sitten hostellilla, seikkailumatkoilla, surffikurssilla, lennolla, rannalla tai keskellä sademetsää... heitä on kyllä kaikkialla! Ihmiset ovat hyvin erilaisia, mutta hetken aikaa kierrettyäsi maailmaa ympäri rupeatkin näkemään tiettyjen ihmistyyppien kesken hyvinkin samankaltaisia (ja semisti ärsyttäviä) piirteitä. Katso muutama niistä stereotyypeistä, joita me olemme kohdanneet! 

  1. Kitara-jamppa

  Siis, itse kitarahan ei ole mikään ongelma. Ongelma on se, ettei tämä kaveri osaa soittaa mitään muuta kuin yhden ainokaisen biisin (todennäköisesti Wonderwall), jonka hän väkipakolla haluaa soittaa joka paikassa, koko ajan. Eritoten silloin, kun häneen ei enää muutoin kiinnitetä huomiota.

  2. Ankanpoikanen

  Nämä kaverit vaikuttavat todella harmittomilta aluksi, mutta enn... Lue lisää
 • kesä30

  Aktiiviloma on paras loma, Suomessa ja ulkomailla!

  By Katja
  Kesä on aktiivista aikaa! Talvea hallinnut kaamos ei enää tee sinua liikuntakyvyttömäksi ja sohvan vilttikasa ei enää yritä ottaa panttivangiksi. Aktiiviloma onkin juuri sitä mitä mieli ja keho kaipaa kaiken kankeuden vastapainoksi.

  Aktiiviloma ei tarkoita sauvakävelyä Kanarialla, vaan sitä, että lomassa on tekemisen meininkiä. Rannall... Lue lisää
 • kesä15

  Tuulen viemää - Leijalautailu & purjehdus

  Haluaisitko tehdä reissullasi muutakin kuin maata rannalla tai koluta kaupunkia? Antaudu tuulen vietäväksi leijalautailun tai purjehduksen parissa! Saat lomaasi takuuvarmasti uutta tuulta... 

  Leijalautailu, leijasurffaus, kiteboarding, kitesurfing... Rakkaalla lajilla on monta nimeä, mutta yleisesti lajista puhutaan kitenä. Kiteily... Lue lisää
 • kesä15

  Voita 2 hengen matka Turkkiin - Instakisa päättynyt!

  Koko kesä töitä, kesätenttejä, gradupähkäilyjä tai muuta ei-niin-kovin-rentouttavaa tekemistä? Kyllästyttääkö Suomen kesäsää? Vai kaipaatko vain yksinkertaisesti lisää väriä elämääsi? Ei hätää, KILROYn Instagramissa on meneillään kisa, jossa voit voittaa 2 hengen 15 päivän reissun Turkkiin!

  Miten voittaa reissu Turkkii... Lue lisää
 • kesä10

  Etelä-Afrikan vapaaehtoistyöt - info Turussa 16.6.

  Oletko kiinnostunut vapaaehtoistöistä Etelä-Afrikassa? Tule kuulemaan lisää aiheesta aamukahveille tiistaina 16.6. Turun toimistolle!

  You2Africa -vapaaehtoistyöjärjestöä edustava Toby tulee Turkuun kertomaan järjestön toiminnasta. Aamu alkaa klo.9.00, ja luvassa on paljon mielenkiintoista infoa erilaisista projekteist... Lue lisää
 • kesä09

  Uutuus - Kielikursseja, tanssia ja vapaaehtoistyötä Kuubassa

  Kuuban riemukkaat rymit, amerikkalaiset vintage-autot ja upeat maisemat houkuttelevat reissaajia vuodesta toiseen. Uutuutena KILROY tarjoaa mahtavia espanjan kielikurssipaketteja, joihin voi halutessaan liittää tanssitunteja, kulttuuria ja vapaaehtoistyötä!  

  Jos olet ikinä halunnut lähteä Kuub... Lue lisää
 • kesä06

  Purjehdus Kroatiassa - merituulta ja mahtavia maisemia

  Ankkurit ylös! Purjehdus Kroatiassa on mainio tapa tutustua tähän kauniiseen maahan aivan uudesta vinkkelistä. Young and Fun -purjehdusreissulla pääset seilaamaan Kroatian rannikkoa mahtavassa porukassa. Lue kuvaus tästä takuuvarmasti hauskasta purjehdusmatkasta alta!

   

  Adrianmeren autuus Adri... Lue lisää
 • kesä05

  Matkaopas Etelä-Koreaan

  Seuraa tärkeä päivitys: lisää Etelä-Korea välittömästi bucketlistasi kärkisijoille. Etelä-Korealla on tarjota draamaa ja dynastioita, monivivahteista historiaa ja herkullisia makuelämyksiä. Matkaajan kokemuslistalle mahtuu myös hulppeita palatseja ja temppeleitä, kaunista luontoa, lumoavia saaria ja valkoisia hiekkarantoja.

  Etelä-Korea on ansainnut listasijaintin... Lue lisää
 • kesä04

  5 hyvää syytä lähteä yksin reissuun

  Ystävät ovat yksi elämän parhaimmista asioista, se nyt on selvä. Yleensä kaverien seura tekee kaikesta vähän hauskempaa, mutta päteekö sama reissussa?

  Maailmalle suuntaaminen ilman bestistä voi tuntua aluksi aika kuumottavalta ajatukselta. Miten sitä nyt pärjää jossain Bangkokissa, jos joskus huomaa pyörivänsä ympyrää oman kotikaupungin tor... Lue lisää
 • kesä01

  Vaellus maailmalla - esittelyssä Kanada

  Patikoinnin ja vaeltamisen suosio kasvaa Vaeltaminen on upean helppo – ja koukuttava – harrastus. Kotona voi kulkea lyhempiä tai pidempiä matkoja harjoittelun vuoksi, mutta mikään ei voita puhtaassa luonnossa olemista ja raikkaan ilman hengittämistä kunnon vuoren valloituksen huipulla. Yksi vuori kun ei koskaan tunnu riittävän…

  Poruk... Lue lisää
Ota yhteyttä