• joulu23

  Advent-ure joulukalenteri - tässä loput!

  Etukäteislahja 2/2: seikkailumatkoja ja joulualennuksia DODIIN, huomenna pärähtää joulupöytä koreaksi ja päästään vihdoin rauhoittumaan vuoden 2014 kiireistä.

  Tämän vuoden Advent-ure joulukalenterissa oli vain kaksi luukkua, joista toisen avaammekin tänään. Kaikki kampanjan alennukset ovat voimassa 31.12.2014 asti tai niin kauan kuin tilaa riittää. Muista olla nopea ja nappaa omasi pois! Huomioithan myös joulun ajan poikkeus-aukiolot, eli varmistathan matkasi viimeistään 30.12.

  Kaikkiin seikkailuihin kuuluu majoitus ja useaan myös osa ruokailuista. Joko mennään?

  Allennukset koskevat vain uusia varauksia, eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Matkustus 30.9.2015 mennessä. Kysy tarkemmat ehdot unelmanikkareiltamme.

  Toisen luukun takaa paljastui seuraavaa:

  Muistathan kurkata my... Lue lisää
 • joulu18

  Advent-ure joulukalenteri - joulualeja nyt kahteen otteeseen!

  Etukäteislahja 1/2: seikkailumatkoja ja joulualennuksia Jouluun kun on vielä virallisesti jonkin verran aikaa, päätimme polkaista lahjarumban tyypilliseen tapaamme jo ennakkoon käyntiin ;)

  Advent-ure joulukalenterissa on vuonna 2014 vain kaksi luukkua, mutta näistä paljastuukin seikkailumielisiä ja ilahduttavia alennuk... Lue lisää
 • joulu15

  10 omituista lakia maailmalta

  Ei vara lakivenettä kaada Lait alla olevissa kuvissa ovat parhaimmillaankin hieman outoja - mutta täysin todellisia! Possuja ei ole syytä kutsua Napoleoniksi ja Texasissa kaverin lehmän tissiä ei kannata puristella. Näitä kahta lakia rikkoakseen täytyykin nähdä jo reilummin vaivaa, mutta Singaporen purukumin jauhamisen kieltävä laki unohtuu meiltä ksylitolin... Lue lisää
 • joulu03

  Veeran 7 syytä lähteä vapaaehtoistöihin

  CreateTrips:n oma travelleri Veera kirjoitti KILROYlle kokemuksistaan Goan vapaaehtoistöissä. Unohtumaton kokemus vaikuttaa Veeraan yhä edelleen! Lue Veeran tarina ja vinkit alta, ja kurkkaa myös KILROYn blogi CreateTrips:n sivuilta.

  "Katselin ulos lentokoneen ikkunasta sumuiselle kiitoradalle. Astuessani ulos terminaalista turbaani... Lue lisää
Ota yhteyttä