• joulu13

  Rakas joulupukki…

  Tiedämme, että syksy on kiireistä aikaa: on kursseja ja tenttejä, töitä ja harjoitteluja – syyskiireitä. Siksi halusimme auttaa sinua ja helpottaa taakkaasi edes yhden asian tiimoilta: kirjoitimme kirjeen Joulupukille puolestasi. Sen kuin kopioit tekstin alta, muokkaat tarvittaessa yksityiskohtia ja laitat eteenpäin sopivaksi katsomallesi taholle: matkalahjakortti vastaa kaikkiin toiveisiisi!   Rakas Joulupukki, lahjojen kuningas ja reissaamisen todellinen ammattilainen,

  haluaisin tänä(kin) jouluna löytää joulupaketeista materiaalin sijaan mahdollisuuksia ja lupauksia uusista seikkailuista; viitteitä letkeistä aurinkorannoista ja elämää kuhisevista suurkaupungeista. Haluaisin avata kääreistä kokemuksia maailmalla.

  Haluaisin road tripille USA:ssa ja kansallispuistoseikkailuihin Kanadassa, safarille Etelä-Afrikaan ja retkelle Namibiaan; haluaisin vael... Lue lisää
 • marras17

  HP Kesäkiertue feat KILROY

  Tervetuloa jammaamaan KILROYn, HPn ja Jukka Pojan tahtiin!

  Mitä, missä, häh? Tänä vuonna tapahtuu jotain odottamatonta: KILROY yhdistää voimansa reissaajien teknologiatarpeisiin vastaavan Hewlett Packard:in kanssa, ja lähtee viemään kesää Suomen talveen!

  KILROY tarjoaa seikkailut, HP reissuläppärit ja
  Jukka Poika & Unito ohjelmaa - lähdetkö... Lue lisää
 • marras12

  Reissaajan ABC - Seikkailut odottavat!

  Opiskelu voi olla toisinaan puuduttuvaa hommaa, ja isot kuvat ovat sitten ekaluokan Aapisen vaihtuneet tenttikirjojen pieneen pränttiin. Tunnemme tuskasi, joten tässä reissaamisen lyhyt oppimäärä – KILROYn tapaan tietenkin. Aloita valmistautuminen unelmiesi reissuun – Dream trip awaits! 

  Saammeko esitellä: Reissaajan ABC. Tämä oppikirja tentitään reissussa m... Lue lisää
 • marras12

  KILROYn reissuvinkit vuodelle 2015

  Oletko valmis kokemaan Afrikan helmet, Aasian upeat nähtävyydet tai vaikkapa Alaskan henkeäsalpaavat maisemat? Tässä on lista KILROYn vuoden 2015 must-see paikoista - kuinka monessa sinä olet käynyt?

  1. Vietnam

  Vietnamia ei suotta kuvailla usein kaukoidän kaunottareksi: silmän kantamattomiin ulottuvat vehreät riisiviljelmät, jylhät... Lue lisää
 • marras12

  Yes, läpi meni! Ja eikun jännäämään...

  Mahtavaa että osallistuit kesäkisaan!

  Lisää inspiraatiota: coming right up Marras-/joulukuu lupaa usein koko Suomeen hieman heittelehtivää säätä: on sadetta ja lunta, on pakkastakin, mutta sitten myös juhannuksen lämpötiloja. Qué?

  Hyvä uutinen on kuitenkin se, että jossain päin maailmaa on aina valoisaa ja lämmintä. Ja KILROYn linssien... Lue lisää
 • marras06

  Maailman 15 huiminta benjihyppyä!

  Oletko yllytyshullu? Huimaako? Kaipaatko adrenaliiniryöppyjä? Etsitkö todellisia huimapääseikkailuja reissullesi? No sitten, tässäpä lista sinun makuusi: maailman korkeimmat benjihyppypaikat!

  #1 Royal Gorge -silta, Colorado USA (321 metriä) 75 vuoden ajan Royal Gorge oli maailman korkein silta ja vaikka silta on menettänyt tuon tittelin, voi si... Lue lisää
 • marras03

  Malesian 5 upeaa eläintuttavuutta

  Kirkkaissa väreissä loistavia perhosia, ilkikurisia ja veikeitä orankeja, erikoisennäköisiä nenäapinoita, pienikokoisia borneonnorsuja, harvinaisia kilpikonnia ja hehkuvia tulikärpäsiä – Malesian sademetsät pursuavat eläinlajien erikoisuuksia.

  Malesian luonto ja villieläimet kuuluvat sille listalle, jonka merkinnät on yksinkertaisesti koettava... Lue lisää
 • marras01

  8 aktiviteettia Malesiassa

  Malesia on täynnä kohokohtia, ja reissaajalle on luvassa herkkuja joka suunnalta. Ja kun aktiviteettien, hiekkarantojen ja kaupunkien välillä on vaikea tehdä valintoja, paras vaihtoehto on viipyä pidempään! Ajan saa kyllä helposti kulumaan sekä Länsi-Malesiassa että Borneon saaren puolella.

  Lähde syvälle Borneon sademetsään jokiristeilylle Kinbatangan-jokea pitkin ja n... Lue lisää
Ota yhteyttä