• elo29

  Virgin Atlantic

  Haluatko ainutlaatuisen matkustuskokemuksen? Haluatko lentomatkaltasi enemmän kuin siirtymistä paikasta toiseen? Silloin Virgin Atlantic on sinun valintasi!

  Ei mitään tavallista lentomatkustusta! Virgin Airlinesin lentokoneiden sisätilojen innovaatiot, monet ykkössijat erilaisissa lentoalan ranking-listauksissa ja palkittu viihdejärjestelmä takaavat sinulle parhaan mahdollisen lentokokemuksen. Virgin Airlines lentää Afrikkaan, Aasiaan, Barbadokselle ja Pohjois-Amerikkaan.   

  Virgin Atlantic/KILROY Nuoriso- & Opiskelijaliput Virgin Atlantic tarjoaa nuorille ja opiskelijoille erikoishintaisia lippuja Lontoosta maailmalle. Hintaetujen lisäksi, kun valitset Virginin ja lennät KILROY-lipulla (nuorille ja opiskelijoille), saat etuja myös lippujen käyttöehdoissa. Hyödynnä siis edullinen hinta ja joustavat ehdot: 

  Lippu on voimassa 12 ... Lue lisää
 • elo29

  6 upeaa kohdetta vesillä - Seilaa sydämesi kyllyydestä

  Olitpa sitten kokenut seilori tai vasta-alkaja kannen luuttuaja maailman merillä löytyy reittejä seilattavaksi ja KILROYlla seikkailumatkoja, joilla taittaa niin lyhyitä kuin pidempiäkin merimatkoja. 

  Veden päällisiä seikkailuja löytyy monesta kategoriasta ja mantereelta: on purjehdusta Euroopassa, venere... Lue lisää
 • elo19

  Save the date - Opiskelijan syksy

  HOI OPISKELIJA! Syksy painaa päälle ja niin painaa koulukin - mistä siis tietää mitä pitäisi tehdä ja milloinkin?

  Do not worry my friend, me täällä KILROYlla ajattelimme auttaa tuskassa ja koota ne must-jutut yhteen kalenteriin. Alta löytyvästä kuvasta löydät vinkkejä syksyn järjestämiseen ja ehdotelmia, milloin asiat kuten muuttoilmoitus, pyörähuolto ja hiiht... Lue lisää
 • elo08

  Opi kieltä maailmalla - Kielikurssit tulevat!

  Kielitaito on kätevä maailmalla reissatessa. Sen avulla selviää vaikeista tilanteista, tutustuu uusiin ihmisiin ja tietään ravintolassa, mitä suuhunsa laittaa. Toki, selvä juttu. Mutta oletko tullut ajatelleeksi, että kielitaidon voi myös hankkia maailmalla reissatessa?

  Ota askel lähemmäksi paikallisen kulttuurin ymmärtämistä ja opiskele kieliä... Lue lisää
 • elo03

  Reppureissaaja - Ready, set, go

  Mitä pakata mukaan? Mitä jättää kotiin? Mistä kaikesta pitää ottaa selvää etukäteen? Passilla, lipuilla ja rahalla selviää jo monesta kommelluksesta, mutta mitä muuta olisi hyvä reissulla olla mukana?

  Itsestään selvän passin ja mahdollisten viisumien lisäksi reissuun lähtijän muistilistalla on miljoona asiaa ennen lähtöä. Lista voi tuntua aluksia hämme... Lue lisää
Ota yhteyttä