• heinä17

  Yksin matkustavan top 5 kohteet

  Yksin matkustamisessa on monia hyviä puolia. Kun olet uusissa tilanteissa yksin, opit tuntemaan itseäsi uudella tavalla. Ja tietenkin vältyt matkaseuralta, joka valittaa turhasta tai ärsyttää heti alkumatkasta. Go on, explore life!

  Siitä hetkestä lähtien, kun astut koneeseen olet omillasi. Ja juuri omillaan olo tuo matkaperhoset vatsaan ja myöhemmin onnistumisen tunteet pintaan.  Paitsi, jos haluat, niin yksin reissaaminen loppuu heti kun saavut hostelliin. Reppureissaajat löytävät toisensa niin hostelleista, busseista kuin seikkailumatkoiltakin, joten seuraa löytyy maailmalta aina!

  5 ehdotonta kohdetta yksin matkustavalle Erityisesti jos olet lähdössä matkaan ensimmäistä kertaa, mikä tahansa kohde ei välttämättä ole järkevä ratkaisu. Yksin matkustamista ei kuitenkaan kannata pelätä, ja kun teet kohdevalinnan järkevästi – maisem... Lue lisää
 • heinä08

  Uusi eläintensuojeluprojekti Etelä-Afrikassa - Kaikenlaiset kissaeläimet

  KILROY ylpeänä esittelee uuden vapaaehtoisohjelman Etelä-Afrikassa. Tässä eläintensuojeluprojektissa pääset lähemmäksi leijonia, leopardeja ja gepardeja kuin eläintarhassa ikinä! Kimberleyn eläinkeskus on pääasiassa koti isoille kissaeläimille, mutta keskuksen asukkaisiin kuuluu myös muita eläimiä.

  Vapaaehtois... Lue lisää
 • heinä02

  Turkish Airlines - Laajenna maailmaasi

  Turkish Airlines on Turkin kansallinen lentoyhtiö, jonka kotipesä sijaitsee Istanbulissa. Turkish Airlinesin mukana voit lentää yli 250 kohteeseen – ja nauttia samalla matkasta.

  Ja kun kerran lähdet matkaan, niin pysähdy ihmeessä muutamaksi päiväksi eloisaan Istanbuliin. Tutustu kiehtovaan kulttuurihistoriaan ja moderneihin ostoskeskuks... Lue lisää
Ota yhteyttä