• huhti15

  Kaksi yhden hinnalla Kroatian purjehdukselle

  Kroatian kaunis saaristo, tunnelmallinen purjevene, hyvää seuraa ja loma – voiko muuta vielä toivoa?

  Tässäpä täydellinen matka sinulle, joka haluat sekä löhöilyä ja rentoutumista että iltaelämää ja seikkailuja. Lähde purjehtimaan Kroatian uskomattoman kauniiseen saaristoon ja nauti lämpimästä kesätuulesta kasvoillasi!

  Kroatian Young and Fun -purjehduksen laiva on lastattu nuorilla (alle 35v) seikkailijoilla, jotka ovat sinun tapaasi mukana pitämässä hauskaa ja nauttimassa auringosta. Hyvää ruokaa ja juomaa parhailla mahdollisilla näköalapaikoilla – ja nyt vieläpä edulliseen hintaan!


  Ota itse selvää, miksi niin monet nuoret pitkin Eurooppaa kerääntyvät Kroatian saaristoon >> Fiilistele aiempien vuosien reissukuvien parissa!

  Kaksi yhden hinnalla: kesäkuu ja syyskuu Valitse kaveri matkaseuraks... Lue lisää
 • kesä23

  Kaksi viikkoa Japanissa!

  Kaksi viikkoa Japanissa? Miksipä ei! Discover Japan -kiertomatka vie sinut Tokion metropolista aina ikoniselle Mt Fujille asti – onko tässä sinunkin seuraava reissusi?

  Miksi lähteä Japaniin? Japanissa on jokaiselle jotakin ja reissu yhdistääkin sen kaikki parhaat palat yhdeksi 14 päivän kokonaisuudeksi. Pääset muun muassa haaveilemaan Kyoton kauniissa puutarhois... Lue lisää
 • kesä09

  KILROY - Matkoja opiskelijoille

  KILROY on Pohjoismaiden johtava nuorten ja opiskelijoiden matkatoimisto. Räätälöimme juuri sinulle sopivan reissun olipa se sitten vuoden mittainen maailmanympärimatka tai viikonloppu Euroopassa. KILROY on seikkailunhaluisten matkatoimisto, joka auttaa sinua kokemaan maailman pelkän näkemisen sijaan!

  KILROYn tarjonnasta löydät sekä aina edulliset hin... Lue lisää
 • kesä04

  Tarjous päättynyt - Uuden-Seelannin tarjoukset: Hinnoista jopa 50% pois!

  By Jaana

  Tarjous päättynyt tällä erää Seuraa KILROYn uutisia ja Facebookia uusimpien reissuvinkkien, matkainspiraation ja edullisten kampanjoiden bongaamiseksi!

  Kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortillasi saat alennusta myös matkakohteissa ympäri maailman!

   

  Mahtavia Uuden-Seelannin tarj... Lue lisää
Ota yhteyttä