• maalis28

  UUTUUS: Opi sukeltamaan Nusa Lembonganissa

  Nusa Lembongan - uusi sukelluskohde Balilla Nusa Lembongan on pieni saari noin 30 minuutin matkan päässä Sanurin alueelta Balilta Indonesiassa. Sukelluksen lisäksi voit surffata tässä uutuuskohteessa sekä nauttia pikkusaaren rennonletkeästä tunnelmasta.

  Vaihda Balin hälinä Lembonganin rauhaan
  Vaikka turismi on Nusa Lembonganillakin kasvussa, on saarella mahdollisuus nauttia Balin hälinästä poikkeavasta rauhasta ja autenttisemmasta tunnelmasta. Paikallisten kanssa on helpompi kaveeraa, hindutemppelit reunustavat teitä ja kulkukoirat etsivät sapuskaa teiden reunoilta. Ruuasta puheen olle, Nusa Lembonganilla on paljon erinomaisia ravintoloita. Pikkukuppiloissa ei toki ole WiFiä; sellaiset löytyvät isommista baareista, ravintoloista ja hotelleista.

  Jos saat sukelluksesta missään vaiheessa tarpeeksesi, piipa... Lue lisää
 • maalis27

  Turistivero käyttöön Dubaissa

  Turisti-dirham-vero käyttöön 31.3.2014 Dubain Toursim Dirham -vero vaikuttaa kaikkiien vierailijoihin, jotka majoittuvat hotelleissa, hostelleissa, guesthouseissa, lomakodeissa ja hotelliasuntoloissa. Noin 1 - 4 euron vero, majoitustyypistä riippuen, veloitetaan joka huoneesta, jokaisesta yöstä.

  Verolla pyritään promoamaan Dubain kasvavaa turismia sekä maks... Lue lisää
 • maalis27

  Koh Phanganin Full Moon Partyjen päivämäärät 2014 - 2015

  Täydelliset juhlat täydenkuun alla Thaimaan Koh Phangan -saaren Full Moon Partyihin, eli täydenkuun juhliin, saapuu joka kuukausi iso läjä bile-eläimiä. Haad Rin -rannalla tanssii juhlissa parhaimmillaan menemään jopa 30 000 -päinen juhlakansa, mikä on järjetön kasvu alkuvuosien 10 000 tamppaajasta. Koska mik... Lue lisää
 • maalis17

  ISIC-opiskelijaedut ja -alennukset Australiassa

  ISICillä opiskelijaetuja kaikkialla maailmassa Upeita etuja sightseeingistä, viihteestä, ruokailusta, shoppailusta ja paljosta muusta. Älä unohda ISIC-korttiasi kotiin Australian matkallasi!

  ISIC-kortti on virallinen kansainvälinen opiskelijakortti. Sillä saat yli 42 000 etua yli 125 maassa.

  ISIC-kortin omistamisen etuja Virallinen... Lue lisää
 • maalis06

  Surf Camp Balilla

  Bali houkuttelee vuosi vuodelta enemmän surffareita. Bali on yksi maailman parhaista surffikohteista, eikä syyttä. 50 eritasoista aaltoa takaavat, että saarella viihtyvät niin aloittelijat kuin kokeneetkin lainelautailijat. Olosuhteetkin ovat ihanteelliset. Vesi kirkasta, puhdasta ja lämmintä, ja lämpötila tasaisesti +30 °C. Herkkua siis. Nyt sinunkin on koska tahansa mahdollista lähteä ... Lue lisää
Ota yhteyttä