• joulu13

  Rakas joulupukki…

  Tiedämme, että syksy on kiireistä aikaa: on kursseja ja tenttejä, töitä ja harjoitteluja – syyskiireitä. Siksi halusimme auttaa sinua ja helpottaa taakkaasi edes yhden asian tiimoilta: kirjoitimme kirjeen Joulupukille puolestasi. Sen kuin kopioit tekstin alta, muokkaat tarvittaessa yksityiskohtia ja laitat eteenpäin sopivaksi katsomallesi taholle: matkalahjakortti vastaa kaikkiin toiveisiisi!   Rakas Joulupukki, lahjojen kuningas ja reissaamisen todellinen ammattilainen,

  haluaisin tänä(kin) jouluna löytää joulupaketeista materiaalin sijaan mahdollisuuksia ja lupauksia uusista seikkailuista; viitteitä letkeistä aurinkorannoista ja elämää kuhisevista suurkaupungeista. Haluaisin avata kääreistä kokemuksia maailmalla.

  Haluaisin road tripille USA:ssa ja kansallispuistoseikkailuihin Kanadassa, safarille Etelä-Afrikaan ja retkelle Namibiaan; haluaisin vael... Lue lisää
 • huhti15

  Kaksi yhden hinnalla Kroatian purjehdukselle

  Kroatian kaunis saaristo, tunnelmallinen purjevene, hyvää seuraa ja loma – voiko muuta vielä toivoa?

  Tässäpä täydellinen matka sinulle, joka haluat sekä löhöilyä ja rentoutumista että iltaelämää ja seikkailuja. Lähde purjehtimaan Kroatian uskomattoman kauniiseen saaristoon ja nauti lämpimästä kesätuulesta kasvoillasi!

  Kroatian Yo... Lue lisää
 • joulu23

  Advent-ure joulukalenteri - tässä loput!

  Etukäteislahja 2/2: seikkailumatkoja ja joulualennuksia DODIIN, huomenna pärähtää joulupöytä koreaksi ja päästään vihdoin rauhoittumaan vuoden 2014 kiireistä.

  Tämän vuoden Advent-ure joulukalenterissa oli vain kaksi luukkua, joista toisen avaammekin tänään. Kaikki kampanjan alennukset ovat voimassa 31.12.2014 asti tai niin kauan kuin tilaa... Lue lisää
 • joulu18

  Advent-ure joulukalenteri - joulualeja nyt kahteen otteeseen!

  Etukäteislahja 1/2: seikkailumatkoja ja joulualennuksia Jouluun kun on vielä virallisesti jonkin verran aikaa, päätimme polkaista lahjarumban tyypilliseen tapaamme jo ennakkoon käyntiin ;)

  Advent-ure joulukalenterissa on vuonna 2014 vain kaksi luukkua, mutta näistä paljastuukin seikkailumielisiä ja ilahduttavia alennuk... Lue lisää
 • joulu15

  10 omituista lakia maailmalta

  Ei vara lakivenettä kaada Lait alla olevissa kuvissa ovat parhaimmillaankin hieman outoja - mutta täysin todellisia! Possuja ei ole syytä kutsua Napoleoniksi ja Texasissa kaverin lehmän tissiä ei kannata puristella. Näitä kahta lakia rikkoakseen täytyykin nähdä jo reilummin vaivaa, mutta Singaporen purukumin jauhamisen kieltävä laki unohtuu meiltä ksylitolin... Lue lisää
 • joulu03

  Veeran 7 syytä lähteä vapaaehtoistöihin

  CreateTrips:n oma travelleri Veera kirjoitti KILROYlle kokemuksistaan Goan vapaaehtoistöissä. Unohtumaton kokemus vaikuttaa Veeraan yhä edelleen! Lue Veeran tarina ja vinkit alta, ja kurkkaa myös KILROYn blogi CreateTrips:n sivuilta.

  "Katselin ulos lentokoneen ikkunasta sumuiselle kiitoradalle. Astuessani ulos terminaalista turbaani... Lue lisää
 • marras17

  HP Kesäkiertue feat KILROY

  Tervetuloa jammaamaan KILROYn, HPn ja Jukka Pojan tahtiin!

  Mitä, missä, häh? Tänä vuonna tapahtuu jotain odottamatonta: KILROY yhdistää voimansa reissaajien teknologiatarpeisiin vastaavan Hewlett Packard:in kanssa, ja lähtee viemään kesää Suomen talveen!

  KILROY tarjoaa seikkailut, HP reissuläppärit ja
  Jukka Poika & Unito ohjelmaa - lähdetkö... Lue lisää
 • marras12

  Reissaajan ABC - Seikkailut odottavat!

  Opiskelu voi olla toisinaan puuduttuvaa hommaa, ja isot kuvat ovat sitten ekaluokan Aapisen vaihtuneet tenttikirjojen pieneen pränttiin. Tunnemme tuskasi, joten tässä reissaamisen lyhyt oppimäärä – KILROYn tapaan tietenkin. Aloita valmistautuminen unelmiesi reissuun – Dream trip awaits! 

  Saammeko esitellä: Reissaajan ABC. Tämä oppikirja tentitään reissussa m... Lue lisää
 • marras12

  KILROYn reissuvinkit vuodelle 2015

  Oletko valmis kokemaan Afrikan helmet, Aasian upeat nähtävyydet tai vaikkapa Alaskan henkeäsalpaavat maisemat? Tässä on lista KILROYn vuoden 2015 must-see paikoista - kuinka monessa sinä olet käynyt?

  1. Vietnam

  Vietnamia ei suotta kuvailla usein kaukoidän kaunottareksi: silmän kantamattomiin ulottuvat vehreät riisiviljelmät, jylhät... Lue lisää
 • marras12

  Yes, läpi meni! Ja eikun jännäämään...

  Mahtavaa että osallistuit kesäkisaan!

  Lisää inspiraatiota: coming right up Marras-/joulukuu lupaa usein koko Suomeen hieman heittelehtivää säätä: on sadetta ja lunta, on pakkastakin, mutta sitten myös juhannuksen lämpötiloja. Qué?

  Hyvä uutinen on kuitenkin se, että jossain päin maailmaa on aina valoisaa ja lämmintä. Ja KILROYn linssien... Lue lisää
Ota yhteyttä